Головна Новини Світ Росія На Лію Ахеджакову напали в Москві: акторка, яка підтримує Україну, розповіла подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Лію Ахеджакову напали в Москві: акторка, яка підтримує Україну, розповіла подробиці

На легендарну акторку, уродженку Дніпра Лію Ахеджакову напали в Москві

1 червня 2022, 20:24 comments1429
Поділіться публікацією:

Незнайомий чоловік напав на Лію Ахеджакову, коли вона грала у спектаклі на сцені театру "Современник". Нападник розпилив на акторку перцевий балончик. Про інцидент акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

На Лію Ахеджакову напали в Москві: акторка, яка підтримує Україну, розповіла подробиці

На Лію Ахеджакову напали в Москві (фото з відкритих джерел)

 "На мене розпилили перцевий балончик. Показували виставу "Гра в Джин" у "Современнику". Якийсь неадекват це зробив", — розповіла про напад акторка.

 На думку Ахеджакової, вона здогадується, чому чоловік це зробив. Акторка впевнена, що це сталося через її висловлювання та позицію про війну в Україні. Адже Лія Ахеджакова критикує російську владу та підтримує українців. Також вона заявила, що чекає від правоохоронців відповідної реакції, аби нападник поніс покарання.

"А може бути навіть і через мою позицію щодо війни з Україною, до президента Росії Володимира Путіна, до уряду, до влади в цілому, не знаю", — зазначила Ахеджакова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ахеджакова розповіла, як змінився путін за 16 роківЗірка сцени Росії Лія Ахеджакова показала фотознімок 16-річної давності, на якому миті ювілейних урочистостей  театру "Современник". На світлині є присутнім  і глава Кремля володимир путін . В  тексті до світлини артистка зазначила, що  в той час  віддала свій голос  на президентських виборах за  Путіна, але тепер зрозуміла, що  такі дії були помилковими. Ще популярна артистка додала, що в ті часи вона висловлювала  підтримку  путіну, бо була переконана, що ця людина  пішла у владу з благородними ідеями. Проте тепер  вона розгледіла справжню суть російського президента. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини