Головна Новини Світ Росія На настоятеля храму в Росії порушили 16 кримінальних справ щодо розбещення хлопчиків
commentss НОВИНИ Всі новини

На настоятеля храму в Росії порушили 16 кримінальних справ щодо розбещення хлопчиків

Перші розтління-згвалтування відбулися 13 років тому

30 грудня 2020, 21:45
Поділіться публікацією:

На священнослужителя в глибинці Росії завели 16 кримінальних справ з приводу розбещення неповнолітніх. Крім того, представники слідства заявляють, що співучасником злочинця був і його дзвонар церкви, де священнослужитель був настоятелем.

На настоятеля храму в Росії порушили 16 кримінальних справ щодо розбещення хлопчиків

Відомо, що два представники церкви затримали рік тому при спробі втечі в Китай. Протягом цього року тривало слідство. На цей момент порушено двадцять кримінальних процесів на двох збоченців.

Постраждала сторона — чотирнадцять послушників — підлітків чоловічої статі у віці від 12 до 16 років. Відомо, що перші розтління-згвалтування відбулися 13 років тому.

Раніше "Коментарі" писали про те, що журналісти зробили підбірку найвидатніших перлів і вчинків від партії монобільшості  Верховної ради цього скликання "Слуга Народу". "Спогади" підібрані буквально помісячно. Так, за словами авторів відео, рік почався з сексуального скандалу, в якому засвітився Богдан Яременко. Тоді ж народний обранець Євген Брагар запропонував пенсіонерам продавати своїх домашніх улюбленців для того, щоб погасити "комуналку". У лютому "Слуги" влаштували бійку, не поділивши землю.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Тіна Кароль повністю оголилася в еротичній фотосесії, яку опублікувала в Інстаграм. Народна артистка України Тіна Кароль опублікувала на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі відеозапис, що складається з двох знімків в стилі ню. На одному з них, в чорно-білій гамі, Тіна зображена оголеною і прикриває голі груди рукою, на другому — співачка також без одягу сидить, схрестивши перед собою ноги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bazabazon/5530
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини