Головна Новини Світ Росія На пермський державний університет напав стрілок: все, що відомо про стрілянину
commentss НОВИНИ Всі новини

На пермський державний університет напав стрілок: все, що відомо про стрілянину

П'ятеро людей вбито, більше 10 постраждали

20 вересня 2021, 11:22
Поділіться публікацією:

У Пермському державному університеті стрілок відкрив вогонь по учнях, повідомляє Telegram канал Mash.

На пермський державний університет напав стрілок: все, що відомо про стрілянину

Студенти стрибають з вікон, фото РБК

Студенти почали вистрибувати через вікна. За словами пресслужби університету, постраждали десять чоловік. П'ятеро були вбиті. Адміністрація закликала всіх закритися в своїх кабінетах. Особу стрільця поліція почала встановлювати. Але пізніше якийсь Тимур Бекмансуров в своїх соціальних мережах опублікував докладний план нападу на ВНЗ.

"Думав про це давно, йшли роки і я зрозумів, що настав час зробити те про що я мріяв", — повідомляє Тимур.
Він в подробицях розповів, як відвідував психіатра, купував зброю і готував напад. Спершу він хотів напасти на свою колишню школу. Але потім повідомив, що для нього це занадто неприємне місце для проведення своїх останніх 10 хвилин свого життя. Тимуру всього 18 років.

Стрілка затримали. Під час затримання він отримав поранення і згодом загинув. Кількість постраждалих збільшується. До університету їдуть 13 бригад швидкої допомоги і ще 10 працюють на місці.

На пермський державний університет напав стрілок: все, що відомо про стрілянину - фото 2

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що в Криму незадоволені поведінкою приїжджих росіян. Жителі окупованого Криму відверто не раді приїжджим туристам з Росії. Про це в особистому блозі розповідають росіяни на Яндекс. Кримчанам не подобається улюблена фраза пропагандистів з Росії, нібито "Крим-наш". Також у відгуках пишуть, що росіян не люблять за те, що вони багато смітять і це їм ніяк не заважає.

Також, в Російській Федерації є нові плани на анексований Кримський півострів. Скоріш за все, на окупованій території можуть почати зберігати ядерну зброю. За словами глави МЗС України Дмитра Кулеби, Україна вже готується дати дипломатичний відсіч подібному рішенню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини