Головна Новини Світ Росія На російському підприємстві з утилізації боєприпасів стався вибух: скільки людей постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

На російському підприємстві з утилізації боєприпасів стався вибух: скільки людей постраждало

В Росії загинув працівник підприємства з утилізації боєприпасів

28 січня 2022, 15:05
Поділіться публікацією:

28 січня в Свердловській області сталася трагедія. На підприємстві загинув працівник, ще шестеро отримали травми різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє російський сайт Фонтанка з посилання на джерела.

На російському підприємстві з утилізації боєприпасів стався вибух: скільки людей постраждало

Шістьох потерпілих від вибуху снаряда госпіталізували, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що вибух пролунав у місті Реже, що в Свердловської області. Один чоловік загинув, один працівник потрапив до реанімації, ще п'ятеро отримали опіки та травми.

Підприємство з утилізації старих боєприпасів розташоване на території колишнього хімзаводу на вулиці Калініна. Відомо, що на спецтранспорті снаряд туди привезли працівники підприємства, однак коли вивантажували його, боєприпас часів Другої світової війни здетонував. Небезпечну знахідку виявили на території міста та передали для знешкодження.

Від вибуху було пошкоджено стіни будівлі, де розміщується підприємство, там частково обвалилося перекриття та пошкоджено стіни. В поліції поки ще не коментували трагедію.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії померло двоє пацієнтів після обстеження в клініці. За останніми даними, після гастроскопії померли вже троє пацієнтів діагностичного центру в Петербурзі. Слідчі поспілкувалися з головним лікарем медичного закладу. За фактом відкрито кримінальну справу. Про це повідомляють в прес-службі Слідчого комітету в Санкт-Петербурзі.

Також ми писали, що до Росії привезли на продаж ковбасні вироби, виготовлені на окупованих українських територіях. Відомо, що з самопроголошеної так званої "Донецької народної республіки" до Росії експортували першу партію ковбаси, яку виготовило ТОВ "Єнакіївський м'ясокомбінат".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини