Головна Новини Світ Росія На війну в Україну РФ готує мусульманських священників (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На війну в Україну РФ готує мусульманських священників (ВІДЕО)

Скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров повідомив про підготовку до війни в Україні мусульманських священників, яких росіяни навчили користуватися зброєю

20 січня 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

З Чечні планують відправити мусульманських священників-спецпризначенців. Про це глава російсько-чеченського "Тік-ток війська" написав у соцмережах і навіть виставив відео, пишуть "Коментарі".

На війну в Україну РФ готує мусульманських священників (ВІДЕО)

Кадиров почав вишкіл мусульманських священників

Звернувся він до муфтія Чеченської Республіки Салах-Хаджі Межиєв й розповів, що перша група богословів із Духовного управління мусульман ЧР пройшла успішну підготовку в Російському університеті спецпідрозділів. Він же і зазначив, що богослови готові за першої ж необхідності вирушити в зону проведення "спеціальної військової операції" в Україні, щоб "зробити свій посильний внесок у перемогу нашої держави над слугами сатани".

"Я бажаю їм удачі та висловлюю щирі слова вдячності за їхній високий патріотизм та активну громадянську позицію, — написав Кадиров. — Загалом у спецпризначенців планують пройти військовий вишкіл понад 300 кадіїв та імамів мечетей Чечні".

Скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров розповів, що мусульманських священників навчили користуватися зброєю саме для того, щоб воювати в Україні. Як говорить прихвостень Путіна, інструктори "високо оцінили результати представників духовенства". Найкращі інструктори навчили мусульманських священнослужителів безпечному поводженню зі зброєю, базовим навичкам тактико-вогневої підготовки та наданню долікарської медичної допомоги. Заняття проходили упродовж 7 днів.

Як писали "Коментарі", скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров знову відзначився погрозами перетворити світ на ядерний попіл, якщо Росію програє війну в Україні. За його словами, "Росія не може програти", інакше розпочнеться ядерна війна і "ми всі помремо". Свої одкровення Кадиров озвучив під час спілкування з чеченськими журналістами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

борис

21 січня 2023, 14:25

хуже мусульман-дебильные кацапы


Новини