Головна Новини Світ Росія На Заході заговорили, що Путіну загрожує втрата Криму: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході заговорили, що Путіну загрожує втрата Криму: деталі

Крим може стати переговорним пунктом, який має стратегічне значення для всієї війни

11 червня 2024, 11:47 comments1106
Поділіться публікацією:

Триває повномасштабна війна в Україні. Тим не менш, вона не така успішна для РФ, як намагається видати російська пропаганда і країна-агресор може втратити поки що окупований Крим. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в статті британського журналіста Тома Шарпа для The Telegraph.

На Заході заговорили, що Путіну загрожує втрата Криму: деталі

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У матеріалі наголошується, що може бути так, що на півострів взагалі не потрібно вводити українські війська для його звільнення. Все, що необхідно – це перекрити артерії для ворожих поставок, посилити тиск і чекати, доки не вичерпаються ракети, боєприпаси та основні запаси, а потім спостерігати за тим, як зростають рахунки, оскільки Путін змушений спалювати ресурси, щоб утримати півострів, не досягши нічого , крім пропагандистського програшу

"Додайте до цього фактор незручності, і Крим стане не просто значно скороченою оперативною базою, а переговорним пунктом, який має стратегічне значення для всього конфлікту", — наголошується у статті.

Журналіст підкреслив, що зараз Крим живлять дві артерії — Керченський міст і нова залізнична лінія, побудована через сухопутний міст зі сходу, і обидва ці об'єкти знаходяться в зоні дії американських ракет ATACMS.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удари української армії по військових та матеріально-технічних об'єктах у Бєлгородській області, змусили російську армію змінити розміщення систем ППО та логістичну схему транспортування палива у тимчасово окупований Крим. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – чекають на удар: британська розвідка розповіла, як росіяни намагаються захистити Кримський міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини