Головна Новини Світ Росія На заводі боєприпасів в Росії сталися вибухи: яка причина інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

На заводі боєприпасів в Росії сталися вибухи: яка причина інциденту

У цеху заводу боєприпасів сталися вибухи та розгорілася пожежа

27 листопада 2021, 18:34
Поділіться публікацією:

У Росії на одному із заводів, що виробляє промислові вибухові речовини та хімічну продукцію, сталися вибухи та пожежа. Про наслідки інциденту пише DW.

На заводі боєприпасів в Росії сталися вибухи: яка причина інциденту

У Росії на заводі сталися вибухи, фото Telegram

Відомо, що 27 листопада, в одному із цехів заводу імені Свердлова, де виробляють ацетон, розгорівся вогонь. Також повідомляється, що на території цеху сталося кілька вибухів. На місце події прибули працівники Служби з надзвичайних ситуацій для ліквідації наслідків.Повідомляється, що вогонь розповсюдився на площу понад 900 метрів квадратних. Гасили пожежу кілька годин.

За офіційними версіями, причиною пожежі та вибухів могли стати порушення технологічного процесу, несправність обладнання в цеху. Причини інциденту з'ясовують. Про характер травмувань людей не повідомляється. Постраждалих госпіталізовано до міської лікарні.

Відомо, що є двоє постраждалих від інциденту працівників підприємства, що розташоване у місті Дзержинськ, що у Нижньогородській області. За фактом пожежі та травмування людей слідчі Слідчого комітету Росії у Нижньогородській області порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 217 Кримінального кодексу РФ (порушення вимог промислової безпеки небезпечних виробничих об'єктів).

Також відомо, що місцева обласна прокуратура Нижньогородської області організувала перевірку у зв'язку з інцидентом, що трапився на заводі ім. Я. М. Свердлова.

Як повідомляв портал "Коментарі", російський космічний корабель пішов на дно Тихого океану. Як стало відомо, російський космічний транспортний вантажний корабель під назвою "Прогрес МС-17" був відстикований від Міжнародної космічної станції (МКС).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини