Головна Новини Світ Росія Набрав 30 кілограмів: російський актор з популярного серіалу змінився до невпізнання
commentss НОВИНИ Всі новини

Набрав 30 кілограмів: російський актор з популярного серіалу змінився до невпізнання

Петро Красилов прославився ролями в серіалах "Бідна Настя" і "Не родись красивою"

4 червня 2023, 23:35 comments1072
Поділіться публікацією:

Відомий  кіноактор Петро Красилов,  що завоював   прихильність багатьох фанаток завдяки  зіграним ролям у серіалах "Бідна Настя" і "Не родись красивою", дуже змінився.

Набрав 30 кілограмів: російський актор з популярного серіалу змінився до невпізнання

Петро Красилов (фото з відкритих джерел)

Тепер актору  46 років і вигляд в нього  не такий, яким він усім   запам'ятався, коли грав ролі  Романа Малиновського або Михайла Рєпніна.

Коли тільки на  телеекранах   почали показувати  серіал "Бідна Настя", виконавець подобався   чималій кількості телеглядачок — його називали справжнісіньким  Казановою.

Свої  таланти  актор також  демонстрував  в іншому  серіалі "Не родись красивою", де він  грав друга Андрія Жданова. Там  його герой  навіть закохався  в  героїню серіалу  Катю Пушкарьову.

Ще до  2015-го   Красилов  часто виконував цікаві ролі в  нових  проєктах, але тепер його можна побачити  тільки на  театральній сцені.

З того часу, як  знаменитість  поборов  коронавірус, він  погладшав на 30 кілограмів.

Набрав 30 кілограмів: російський актор з популярного серіалу змінився до невпізнання - фото 2

"Чи то у мене часу немає, чи то не хочуть мене знімати... Просто колись давним-давно, років п'ять тому, я був одним, зараз я інший. У мене інші габарити, інші форми. А пам'ятають мене струнким хлопчиком. Мене не лякає перехід з одного амплуа в інше, для мене це, як для актора, цікавіше. Але стереотипи є, і мене люблять таким, яким я був у серіалах "Бідна Настя" або "Не родись красивою", — казав  відомий актор, відповідаючи на запитання  журналістів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка раптово згадала, як її "гнобили за російську мову" в Україні та виправдала війну. Російська кіноакторка  Олена Яковлєва, відповідаючи на запитання представника YouTube-каналу "Емпатія Манучі", розказала, що війну  на території  України нібито розв'язав  "київський режим".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини