Головна Новини Світ Росія "Набридло жити в дурдомі": популярний співак покинув Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Набридло жити в дурдомі": популярний співак покинув Росію

Співак Микола Трубач покинув Росію, не бажаючи там жити.

11 липня 2024, 22:50 comments1800
Поділіться публікацією:

 Російський співак Микола Трубач, відомий своєю піснею "Голубая луна", яку він виконав дуетом з Борисом Моїсеєвим, вирішив покинути Росію. Як повідомило пропагандистське видання "Дорогая редакция", артист заявив, що більше не може жити в Росії через ситуацію в країні.

"Набридло жити в дурдомі": популярний співак покинув Росію

Микола Трубач (фото з відкритих джерел)

"Я поїхав з Росії, тому що мені набридло жити в цьому дурдомі. У Росії заборонили виконання пісні 'Голубая луна', за її виконання світить реальний термін. Це справжній дурдом", – заявив Трубач.

”Набридло жити в дурдомі”: популярний співак покинув Росію - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину. Росіянин Олександр Феклістов, що виконував  одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати"  сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов  публічно  виступив проти кривавої  війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю  розпочали масово відміняти. 

Певний час після початку повномасштабної війни  Феклістов ще залишався в  Москві, бо  вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не  переніс масових скасувань і  виїхав жити в Іспанію і  зараз  не  має планів  повертатись  в РФ.  Про це зірка повідомила  під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

Також "Коментарі" писали про те, що російська співачка поїхала з країниРосійська  знаменитість  Альбіна Джанабаєва  зупинила поки що  власну музичну кар'єру на паузу і  виїхала до Іспанії. Співачка забрала  з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так  і не сказав, як він оцінює повномасштабну  війну  Росії  на території  України.

На  власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної  фотосесії в Іспанії і можна  зауважити з повідомлень зірки, що в  цій країні вона знаходиться вже  певний час.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини