Головна Новини Світ Росія Над Москвою помітили дивне кільце диму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Москвою помітили дивне кільце диму (ВІДЕО)

Кільце повільно підіймалося вгору над спальним районом Москви

27 березня 2023, 16:34
Поділіться публікацією:

Над столицею Росії місцеві жителів побачили дивне кільце з диму, яке повільно піднімалося в небо над житловими будинками у спальному районі Москви. Російські пабліки повідомляють, що  містичне кільце бачили жителі кількох районів столиці. 

Над Москвою помітили дивне кільце диму (ВІДЕО)

Над Москвою з'явилося дивне кільце (скриншот з відео)

На відео видно, що згусток чорного диму у вигляді кільця утворився в одному із спальних районів.

Схвильовані москвичі у пабліках пишуть, що це кільце з'явилося через різкий вихлоп на одному з підприємств.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії стався спалах небезпечного захворювання. Декілька людей захворіли на сибірку в Чувашії після забою хворого бика. Спалах сибірки стався минулого тижня в селі Старе Акташеве в Цивільському муніципальному окрузі Чувашії. Один із мешканців села забив свого зараженого домашнього бика, внаслідок чого заразився сам, а також захворіли сусід, дружина і ще один житель села, що допомагав йому. М'ясо забитого бика чоловік продав. За інформацією голови Чувашії, 130 осіб, які контактували із зараженою сім'єю, перебувають під постійним наглядом.

МОЗ Чувашії повідомило, що в регіон надійшли 750 доз вакцини від сибірки. 22 березня в Росспоживнагляді повідомили, що в Московській області з підозрою на сибірку госпіталізували чоловіка, який приїхав з Чувашії. Пізніше МОЗ уточнило, що в Підмосков'ї проходять лікування вже дві людини з підозрою на сибірку.

Сибірська виразка — особливо небезпечна інфекційна хвороба сільськогосподарських та диких тварин усіх видів, а також людини, що викликається бактерією Bacillus anthracis. Хвороба протікає блискавично, надгостро та гостро. Проявляється у виразках на тілі.
 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини