Головна Новини Світ Росія Над Петербургом закрили повітряний простір, здалося небі НЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Петербургом закрили повітряний простір, здалося небі НЛО

У Санкт-Петербурзі закрили аеропорт через невідомий об'єкт у повітрі, введено план "Килим"

28 лютого 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

У російському Санкт-Петербурзі закрили 200 квадратних кілометрів повітряного простору, а місцевий аеропорт Пулково перестав приймати літаки після того, як над містом помітили "невідомий літаючий об'єкт". Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російський Telegram-канал "Baza".                                                   

Над Петербургом закрили повітряний простір, здалося небі НЛО

Над Петербургом закрили повітряний простір

"У Санкт-Петербурзі ввели план "Килим" через невідомий об'єкт у повітрі. Аеропорт Пулково не приймає літаки. Сигнал "Килим" подають при незаконному перетині кордону або появі НЛО", — йдеться в повідомленні.

За інформацією Baza, в небо над містом підняли винищувачі. За даними Flightradar, цивільні літаки не підлітають до Санкт-Петербурга.

Російські паблики повідомляють, що рейси, маршрут яких проходить повітряним простором Санкт-Петербурга, розгортають у повітрі.

Повітряний простір над Санкт-Петербургом закрито до 13:00. Майже всі рейси на табло до Пулкова зараз світяться із затримкою.                            

Зазначимо, сьогодні для росіян почався з повітряної тривоги, яка лунала по радіо та ТБ у Росії та Криму. У МНС Росії заявили, що сигнали повітряної тривоги, які пролунали по радіо та телебаченню в деяких регіонах Росії та анексованому Криму, це результат злому серверів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому у Путіна з'явилися страхи щодо розпаду РФ – як прискорити перемогу над агресором.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, як втрата літака в Мачулищах відобразиться на повітряних операціях РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ПТНПНХ

28 лютого 2023, 12:59

Це ми ще не починали, а тільки біогуся послали на розвідку. Падли ховайтеся по клоакам бо скоро вам буде те що і російському кораблю.


Новини