Головна Новини Світ Росія "Нам знову загрожують німецькими танками": Путін заявив про "послідовників Гітлера"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нам знову загрожують німецькими танками": Путін заявив про "послідовників Гітлера"

Путін істерить через Leopard для України

2 лютого 2023, 17:48
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін особисто прокоментував поставки танків Leopard для ЗСУ. У своєму новому виступі він заявив про "послідовників Гітлера", які будуть воювати з РФ. Відповідну заяву він зробив під час річниці Другої світової війни, пишуть російські ЗМІ.

"Нам знову загрожують німецькими танками": Путін заявив про "послідовників Гітлера"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Неймовірно, неймовірно, але факт. Нам знову загрожують німецькими танками Leopard, на борту яких зображені хрести", — сказав Путін.

Очільник Кремля побачив "загрозу" для своєї країни та заявив, що Росія нібито знову і знову має давати відсіч "агресії колективного Заходу".

"І знову збираються воювати з Росією на землі України руками послідовників Гітлера, руками бандерівців", — з істерикою заявив Путін.

Окрім цього, він запевнив, що Росії нібито є чим відповісти.

"Ми свої танки до їхніх кордонів не надсилаємо, але нам є чим відповісти",- заявив Путін у Волгограді, реагуючи на передачу "Леопардів" ЗСУ  

 Також російський президент пафосно заявив, що у Росії і досі є багато друзів по всьому світу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін готує умови для ескалації у північно-східних районах УкраїниУ Кремлі знову намагаються скористатися тактикою розтягування українських сил оборони. Саме тому у своїх публічних заявах президент Росії Володимир Путін натякнув, що російські війська знову можуть спробувати провести рейд у північно-східні райони України. Москва намагається продовжити інформаційні операції та притиснути українські сили до північних прикордонних районів. Аналітики звертають увагу, що Путін провів нараду 1 лютого, щоб обговорити відновлення житлової інфраструктури в окупованому Криму, Білгородській, Брянській та Курській областях після обстрілу. Він заявив, що припинити обстріл має Міноборони РФ.


 

 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/192923
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини