Головна Новини Світ Росія Нардеп: дії рашистів вже відштовхують від них навіть найближче оточення
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: дії рашистів вже відштовхують від них навіть найближче оточення

Все більше країн об'єднується против Росії

20 червня 2022, 16:15
Поділіться публікацією:

Агресивна риторика і дії рашистів відштовхують від них навіть найближче оточення. Спроба створити Казахстану проблеми з постачанням нафти після демаршів президента Токаєва дорого коштуватиме рашистам – ціна їх "дружби" і "допомоги" стає очевидною всім. І бажання скинути їх на дно об’єднує дуже різні країни. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише нардеп Ростислав Павленко.

Нардеп: дії рашистів вже відштовхують від них навіть найближче оточення

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Парламентар далі навів перелік причин, які підтверджують, що все більше країн об’єднуються проти Росії. Європа готова відмовитися від газу з Росії. Голова нафтогазової групи Eni повідомив, що Італія зможе пережити зиму без російського газу. Для цього країні потрібно до жовтня заповнити сховища до 70–80%. Німеччина задля економії газу буде більше використовувати вугільні електростанції. Законопроект про більш активне використання вугільних електростанцій планується ухвалити 8 липня. 

Microsoft заборонила росіянам завантажувати Windows 10 та 11. Японський лоукост Zipair Tokyo Inc. відмовиться від логотипу із літерою Z. За словами президента компанії, із нинішнім логотипом люди можуть подумати, що вони схвалюють вторгнення РФ в Україну. У Молдові заборонять програми новин з Росії. У Молдові заборонять мовлення російських програм новин, відповідний закон підписала президент республіки Майя Санду, повідомила голова  Ради з телебачення і радіо Молдови. Інспіровані рашистами заворушення в Молдові можуть спонукати Кишинів на подальші кроки розриву з "русскім міром" і віднайдення власного коріння, як це вже зробила і робить Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі заявили про пряму агресію НАТО проти РФ: що сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 червня 2022, 16:24

Навіть якщо на Росії і хочуть пройти мимо або зам'яти якусь незручність, УПА-екстремісти піднімуть такий радісний галас, що Путіну, хош або ні, доведеться реагувати. Так дурні і підставляють тих хто співчуває нам. Така карма. Замість державницького мозку - дурний язик. Ось чому Україна не дієздатна, не відбулась і потребує повної опіки у складі розумово-розвинутих країн/и.


Новини