Головна Новини Світ Росія Нардеп розповів, що справді зачепило росіян через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповів, що справді зачепило росіян через війну в Україні

Заборона в Росії Інстаграму для росіян більша проблема, ніж масові вбивства людей в Україні

14 березня 2022, 09:45 comments3015
Поділіться публікацією:

В Росії розгортаються масові протести. Масові протести блогерів проти блокування Інстаграму. Підписуються петиції, здійснюється тиск на органи влади. Створюються ініціативні групи. Ось що обурили росіян. А геноцид у Маріуполі, вбивства українських дітей, звірства проти мирних громадян, агресивна війна, в якій гинуть, до речі, вже тисячі росіян – це все сприймається ініціативними "запоребріками" як частина природнього ландшафту їхнього життя. Зате позбавлення можливості світити своїми пиками та на них заробляти викликає щирий спротив та обурення. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише нардеп 8-го скликання, журналіст Сергій Висоцький.

Нардеп розповів, що справді зачепило росіян через війну в Україні

Мітинги у Росії. Фото: з відкритих джерел

"Путін справді тотожний Гітлеру. І це вже не літературний оборот, а просто медичний факт. Путін є глобальною загрозою, бо як і Гітлер він спирається на консолідоване суспільство просякнуте настільки тотальним злом, що воно є просто розлитою у повітрі побутовою буденністю. Це зло – як кисень, яким ми дихаємо, але якого не помічаємо. Воно – всюди", – зазначив Висоцький. 

На його думку, такі суспільства, як російське, не бунтують. Принаймні проти зла, бо зло є їхнім коренем. Їхнім повітрям. Такі суспільства лікуються тільки повною поразкою, крахом, руйнацією. Засвоюють уроки, після мільйонів жертв. Після спалення міст. Після злиднів та жахіть. 

"Ми – небесне воїнство, яка боронить світ від цього зла, але на нас Путін не зупиниться. У своїй ненависті він шукає смерті, як колись шукав її інший навіжений з Бранау-ам-Інн. А росіянам я від усієї душі побажаю спити цю криваву чашу до самого дна. Наші страждання неймовірні, але ваша спокута прийде до вас через страждання стократні нашим! Хай це станеться скоріше!", – резюмував екс-нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли, чи варто чекати спецназ Білорусі в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини