Головна Новини Світ Росія Наша людина: Путін у своїй новій заяві згадав про рідню держсекретаря США
commentss НОВИНИ Всі новини

Наша людина: Путін у своїй новій заяві згадав про рідню держсекретаря США

Путін зізнався розповів, що він після інтерв'ю обговорив з Такером Карлсоном демонізацію Росії та коріння держсекретаря Ентоні Блінкена.

15 лютого 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

Путін до цього часу продовжує розповідати про своє "інтерв'ю" Такеру Карлсону. Російський президент розповів, що він після інтерв'ю обговорив з скандальним журналістом демонізацію Росії та коріння держсекретаря Ентоні Блінкена. Про це очільник Кремля розповів російським пропагандистським ЗМІ.

Наша людина: Путін у своїй новій заяві згадав про рідню держсекретаря США

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За словами Путіна, який знову перекрутив історію та заяви держсекретаря США на свій лад, судячи з усього, пан Блінкен наша людина

 "Прапрадід пана Блінкена виїхав з Російської Імперії, народився він десь у Полтавській губернії, а жив потім і виїхав із Києва. Виникає питання, чи пан Блінкен вважає, що це споконвічно російська територія? Київ та прилегла територія. Якщо він каже, що він утік із Росії від єврейських погромів, то як мінімум він вважає, що жодної України 1904 року там не було",- цинічно заявив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін розповів, на кого Росія робить ставку на виборах у СШАРосійський диктатор Володимир Путін заявив, що на посаді президента США для Москви кращим є Джо Байден, а не Дональд Трамп. Таку заяву Путін зробив в інтерв'ю Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії. 

Цікаво, що на це питання Путін відповів практично без роздумів. Він заявив, що для РФ краще було б, якби президентом США залишився Байден. Його Путін назвав більш досвідченою людиною, а також зазначив, що вона дуже прогнозована, а ще політик старої формації.

 У господаря Кремля також спитали, як він ставиться до повідомлень про стан здоров'я Байдена. На думку Путіна, це пов'язано, зокрема, із передвиборчою кампанією у США.

 Путін додав, що, на його думку, сьогоднішня позиція адміністрації США "надзвичайно шкідлива та помилкова" і він, нібито свого часу президенту Байдену про це говорив.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини