Головна Новини Світ Росія Наскільки кремлівський режим готовий до радикальних каральних заходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Наскільки кремлівський режим готовий до радикальних каральних заходів

Репресії в РФ триватимуть, а в разі зростання можливості початку бунту серед росіян, путінський режим застосує крайні методи: смертну кару та військово-польові суди

21 квітня 2023, 18:25
Поділіться публікацією:

У Росії підтримуватимуть постійно високий рівень страху в російському суспільстві, тим самим присікаючи можливі бунти і опір мобілізації. Про це в Телеефірі розповів адвокат, представник З’їзду народних депутатів Росії Олексій Барановський, пишуть "Коментарі".

Наскільки кремлівський режим готовий до радикальних каральних заходів

Репресії в Росії триватимуть, а при можливості бунту серед росіян, путінський режим застосує крайні методи

“Репресії триватимуть у такому ж режимі, як і зараз, тобто широкими мазками по суспільству і по регіонах, щоб тримати суспільство цілком у страху. Політичних активістів давно вже всіх задавили, тепер проходиться по пенсіонерах, блогерах і іноді під роздачу потрапляють антивійськово налаштовані артисти тощо”, — сказав він.

За словами адвоката, це все робиться виключно для того, щоб підтримувати постійно високий рівень страху в російському суспільстві, тим самим присікаючи можливі бунти і опір мобілізації.

“Чому мобілізовані так легко йдуть на забій? Тому що вони бояться, поліцейська держава для них страшніша, ніж можлива смерть в Україні. Смерть, можливо, буде, а, можливо, і не буде — це надія на “русский авось”, а ось дядько з кийком біля під’їзду, він уже тут. Тому рівень страху буде підтримуватися величезними термінами за неправильний зовнішній вигляд, не ту заставку на телефоні, не ту вподобайку, не той пост або репост”, — зазначив він.

Рано чи пізно ситуація в Росії почне виходити з-під контролю, вважає Барановський. У такому разі Москва розв’язуватиме проблеми крайніми методами.

“Повернуть смертну кару, почнуть військово-польові суди. Найбільш одіозні російські пропагандисти давно кажуть, що пора повернути смертну кару і військові суди за прискореною процедурою. Тобто в запасі у них ще є збільшення терору”, — підсумував Олексій Барановський.

Як писали "Коментарі", Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відвідав Україну та зробив несподівану заяву про те, що усі члени альянсу згідні з майбутнім членством України.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що війна в Україні завершиться лише зі зміною режиму у Кремлі. Таку думку висловив російський опозиціонер Михайло Ходорковський.

Читайте також на сайті "Коментарі" – експерт пояснив, чи може Україна перенести контрнаступ на осінь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини