Головна Новини Світ Росія НАТО не допоможе: у Кремлі відреагували на розмову Зеленського і Столтенберга
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО не допоможе: у Кремлі відреагували на розмову Зеленського і Столтенберга

Росія виступає проти членства України в НАТО, оскільки це питання «неприйнятне» для жителів ОРДЛО

6 квітня 2021, 19:05 comments1316
Поділіться публікацією:

Проєвропейська позиція українського уряду не влаштовує російських політиків. Так само, як і бажання України стати повноцінним членом НАТО, яке напередодні озвучив президент Володимир Зеленський. У Кремлі ж вважають, що такий розвиток подій запустить в країні глибоку кризу, інформує ТАСС.

НАТО не допоможе: у Кремлі відреагували на розмову Зеленського і Столтенберга

Дмитро Пєсков не підтримує вступ України в НАТО. Фото з відкритих джерел

За словами прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, членство України у Північноатлантичному Альянсі не розглядається жителями тимчасово непідконтрольної Києву території Донбасу. Якщо ж український уряд піде на цей крок, то, впевнений Пєсков, це загострить і без того складну ситуацію в країні.

При цьому представник російського політикуму зазначає, що в Україні вважають за краще "абстрагуватися" від думки людей, які проживають в ОРДЛО.

На думку Пєскова, ані підтримка, ані участь в НАТО жителям Донбасу не подобається і це може призвести до нових конфліктів. Як стверджує прессекретар президента РФ, членство в Альянсі на Донбасі вважають "неприйнятним".

Таким чином Москва відреагувала на заяви Зеленського про те, що завершити війну на сході України вдасться завдяки членству України в НАТО. До такого висновку голова держави дійшов після розмови з генсеком Альянсу Йенсом Столтенбергом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що постійне порушення режиму тиші на Донбасі турбує наших міжнародних партнерів. Особливий інтерес до справи виявляють політики Німеччини і Франції.

Днями уряди цих країн у спільній заяві навіть закликали сторони конфлікту до вияву стриманості. Експерти спробували проаналізувати, чому ЄС не може (або не хоче) більш жорстко відповідати РФ, і які висновки з цього варто зробити Україні.

Також на порталі можна дізнатися, які втрати понесли ЗСУ 6 квітня. До слова, українська армія втрачає бійців вже другу добу поспіль — у понеділок ворожі обстріли також забрали двоє життів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини