Головна Новини Світ Росія Навальному пафосно вручили повістку на допит до слідчого
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальному пафосно вручили повістку на допит до слідчого

Лідер російської опозиції Олексій Навальний звинувачений у наклепі

14 липня 2020, 18:47 comments1038
Поділіться публікацією:

Керівник російського Фонду боротьби з корупцією і найяскравіший представник опозиції Кремлю Олексій Навальний отримав повістку на допит до слідчого у справі про наклеп. Про це він сам написав на своїй сторінці в Instagram.

Навальному пафосно вручили повістку на допит до слідчого

За словами політика і блогера, оперуповноважені чекали його біля під'їзду і традиційно зустрічали його чи не половиною відділення.

"Виходжу з дому: здрастуйте, Слідчий комітет. Ось вам повістка на допит. Проти вас порушено кримінальну справу за статтею "наклеп". Порядок приніс сам слідчий. З ним ще один чувак. Віддалік стоїть ще один чувак і знімає. А поруч дві машини: СК і поліції. Дивно, що вертоліт не відправили мені вручати повістку", — зазначив Навальний з притаманним йому почуттям іронії.


Сам Навальний активно агітував проти росіян голосування на підтримку поправок до Конституції РФ напередодні всенародного референдуму, які фактично дозволять чинному президенту Володимиру Путіну правити країною до 2036 року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексія Навального звинуватили у наклепі за те, що він обізвав зрадниками батьківщини відомих особистостей і ветеранів, які виступили на підтримку конституційних поправок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини