Головна Новини Світ Росія Навальному стало краще, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальному стало краще, - ЗМІ

За словами Бізіля, який організував лікування опозиціонера в Німеччині, він бачив дружину Навального Юлію, яка була в гарному настрої

27 серпня 2020, 09:41 comments1910
Поділіться публікацією:

Стан російського опозиціонера Олексія Навального, який 20 серпня впав у кому після ймовірного отруєння, міг покращитися. Про це в свіжому інтерв'ю DW повідомив творець і глава берлінського фонду Cinema for Peace, кінопродюсер Яка Бізіль, який і організував лікування Навального в клініці "Шаріте" в ФРН.

Навальному стало краще, - ЗМІ

За словами Бізіля, він бачив дружину Навального Юлію, яка була в гарному настрої.

"У мене таке відчуття, що Навальному тепер, можливо, трохи краще", — резюмував Бізіль після зустрічі з Юлією Навальною.

Кінопродюсер також упевнений, що російський політик видужає і повернеться до своєї роботи.

Нагадаємо, один з основних розробників нервово-паралітичного речовини "Новачок" Віл Мірзаянов заявив про те, що російського опозиціонера Олексія Навального отруїли іншою речовиною. Мірзаянов вважає, що той діагноз, який озвучили німецькі фахівці, нагадує отруєння пестицидами. Що ж стосується "Новачка", то у Навального не було ознак отруєння цією хімічною зброєю: не було м'язових конвульсій, погіршення зору і інших симптомів. Мірзаянов не виключає, що замах могли здійснити за допомогою не менш небезпечної отрути: мовляв, в їхньому інституті свого часу розробляли інші найнебезпечніші препарати, існування яких залишається загадкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини