Головна Новини Світ Росія Навальний написав лист з «концтабору»
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний написав лист з «концтабору»

За словами Олексія Навального, на нього не чинять тиску, але інші осуждëнние «стоять струнко і бояться зайвий раз повернути голову»

16 березня 2021, 05:54
Поділіться публікацією:

Опозиціонер Олексій Навальний написав з виправної колонії в місті Покров Володимирської області. Місце свого змісту він назвав "справжнім концтабором в 100 км від Москви". Повідомлення опубліковане на особистій сторінці в соціальній мережі.

Навальний написав лист з «концтабору»

Олексій Навальний (фото з відкритих джерел)

"Три речі не перестають мене дивувати. Зоряне небо над нами, категоричний імператив всередині нас і дивовижне відчуття, коли проводиш долонею по своїй свіжовиголенім голові. Всім привіт з сектора посиленого контролю" А. Змушений визнати, що російська тюремна система змогла мене здивувати. Не уявляв, що можна влаштувати справжній концтабір в 100 км від Москви ", — йдеться в повідомленні.

Навальний зазначив, що засуджені залякані.

"За напруженим позам засуджених, що стоять струнко і бояться зайвий раз повернути голову, я легко вірю численним історіям про те, що тут, в ІК-2" Покров ", зовсім недавно людей до напівсмерті забивали дерев'яними молотками", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, відомий російський письменник Борис Акунін, який живе у Великобританії розповів про те, коли опозиціонер Олексій Навальний опиниться на волі. За словами Акуніна, Навальний вийде на свободу тоді, коли на свободу вийде вся Росія. Він зазначив, що тепер це остаточно стало ясно. Письменник сказав, що не знає, ким треба бути, щоб не відчувати повагу до Навальному і нагадав його останнє слово в суді. Тоді Навальний сказав що потрібно не боятися і підтримувати людей, які домагаються правди. Також в суді Навальний сказав про те, що не потрібно сприяти брехні і не робити світ навколо себе гірше. Опозиціонер сказав, що в цьому є ризик, однак все життя є ризиком. Борис Акунін прославився серією детективних романів про Ераста Фандоріна, серед яких "Турецький гамбіт", "Статський радник" та інші.

Олексій Навальний був отруєний отрутою "Новачок" влітку 2020 року і вивезений з Росії на лікування до Німеччини, де провів кілька місяців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини