Головна Новини Світ Росія Навальний просить уколи знеболювального, - громадська комісія
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний просить уколи знеболювального, - громадська комісія

Адвокат Навального Вадим Кобзєв, який відвідав політика напередодні громадських спостерігачів, заявив, що не знає про його прохання зробити знеболюючий укол

28 березня 2021, 18:01
Поділіться публікацією:

Ув'язнений у в'язницю кремлівський критик Олексій Навальний звернувся за допомогою до громадської комісії, щоб отримати доступ до знеболюючих ін'єкцій при сильному болі в нозі, йдеться в заяві глави комісії. Про це пише Reuters.

Навальний просить уколи знеболювального, - громадська комісія

Олексій Навальний. Фото: Maxim Shemetov/REUTERS

Навальний був поміщений у в'язницю в минулому місяці на два з половиною роки за звинуваченням, яке він назвав політично мотивованим. Його заарештували, коли він повернувся в Росію з Німеччини в січні, де він проходив лікування після отруєння нервово-паралітичною речовиною.

44-річний опозиційний політик заявив, що його прохання про лікування була відхилена, і що кожну годину протягом ночі його будить охоронець у навмисній спробі підірвати його здоров'я.

Члени місцевої Громадської спостережної комісії, напівофіційного органу, що має доступ до російських в'язниці, відвідали Навального в його виправній колонії в 100 км на схід від Москви в п'ятницю.

"З розмови (з Навальний) ми дізналися, що він відчуває біль в нозі та попросив допомогти йому зробити ін'єкції "Диклофенак", щоб зменшити біль. Він все ще в змозі ходити", — розповів голова комісії В'ячеслав Куликов у своїй онлайн-заяві.

Прес-секретар регіонального управління тюремного відомства Росії відмовилася від будь-яких коментарів.

Навальний сказав, що його єдиним лікуванням були дві таблетки ібупрофену на день, і його діагноз був неясний. Комісія не сказала, чи отримував Навальний ін'єкції знеболюючих ліків, про які він просив. Єдине — вони переконалися, що прохання Навального офіційно задокументували.

Нагадаємо, журналіст розповів, що Навального "катують" у в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини