Головна Новини Світ Росія Навальний розповів, хто може зупинити «втратившого розум діда Путіна»
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний розповів, хто може зупинити «втратившого розум діда Путіна»

У неділю, 13 березня, о 14:00 (місцевий час у кожному часовому поясі) очікуються антивоєнні протести на головних площах російських міст

13 березня 2022, 12:27 comments5394
Поділіться публікацією:








Російський народ має подолати у собі страх і почати виходити на вулиці, показуючи, що він проти війни в Україні. Об'єднавшись, росіянам під силу зупинити божевілля, яке вже розпочав Путін, руйнуючи Україну та наближаючи катастрофу в самій Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться на Ютуб-каналі "Навальний LIVE".

Навальний розповів, хто може зупинити «втратившого розум діда Путіна»

Олексій Навальний. Фото: з відкритих джерел

У відеозверненні до росіян Олексій Навальний закликає співвітчизників виявити свою громадянську позицію та почати виходити на вулиці у своїх містах на антивоєнні мітинги. Опозиціонер зазначає, що російська влада свідомо замовчує величезні цифри, які говорять про втрати російської армії в Україні, але труни із синами російських матерів уже пішли з України назад до Росії.

За словами Навального, навіть ті, хто намагається дистанціюватися від політики і вдавати, що нічого поганого не відбувається в Україні, вже скоро відчують на собі наслідки військових злочинів Путіна, тому що підскочать ціни в магазинах.

"Все: від цін у магазинах до сусідки, що ридає, чий родич згинув ні за що, намагаючись вбити невинного, — нагадуватиме про те, що йде безглузда бійня", – йдеться у зверненні.

Зазначимо, це вже не перший заклик Олексія Навального та його команди до росіян виходити на антивоєнні мітинги. Вперше російські опозиціонери 2 березня закликали росіян щодня та безстроково виходити на антивоєнні акції. Тоді за участь у народних протестах по всій країні поліція затримала до 14 тисяч людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Резніков звернувся до НАТО після атаки на Яворівський полігон.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини