Головна Новини Світ Росія Навальний заговорив про репарації для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний заговорив про репарації для України

Опозиціонер Олексій Навальний вважає, що Росія має заплатити Україні за збитки завдані війною.

20 лютого 2023, 18:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував 15 принципів своєї політичної ідеї для Росії. Частина пунктів стосується України, зокрема кордонів, які були на момент 1991 року та репарацій з боку російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Meduza.

Навальний заговорив про репарації для України

Російський опозиціонер Олексій Навальний. Фото з відкритих джерел

Один з головних опозиціонерів Путіна, Олексій навальний виклав 15 тез про щодо своєї політичної платформи. Деякі з них засуджують діяльність Путіна, де Навальний стверджує, що російський диктатор "розв'язав несправедливу агресивну війну проти України під безглуздими приводами".

Головною причиною війни російський опозиціонер називає бажання президента Росії втримати владу у своїх руках якомога довше, а також політичні та економічні проблеми в середині країни. Навальний бачить вихід з війни таким чином, щоб Україна зберегла свої кордони 1991 року, а Росія має знову їх визнати, як і раніше.

"Дати Україні спокій і дати їй можливість розвиватися так, як бажає її народ", — повідомляє у своїх тезах Навальний та закликає припинити російську агресію та вивести усі військо РФ за межі території України.

Окрім того, Олексій Навальний погоджується, що Російська Федерація повинна сплатити репарації Україні через війну. Одним з механізмів оплати збитків для України російський опозиціонер пропонує варіант зняття санкцій з нафтопродуктів і частину прибутку перераховувати в якості репарацій. Навальний також закликає знайти винних у злочинах проти України.

"Розслідувати воєнні злочини у співпраці з міжнародними інституціями", — йдеться в одному з пунктів Навального.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв чи має Україна шанс отримати конфісковані гроші Росії.

Також "Коментарі" писали, що українська стрічка бореться за премію "Оскар", а її конкурент — це фільм про російського опозиціонера Олексія Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини