Головна Новини Світ Росія Навальний закликає росіян мітингувати та боротися, щоб зупинити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний закликає росіян мітингувати та боротися, щоб зупинити війну в Україні

Навальний звернувся до російського народу із закликом не бути боягузами

2 березня 2022, 19:14
Поділіться публікацією:

Олексій Навальний в Твітері звернувся до росіян із закликами не мовчати про жахливу війну в Україні, яку розв'язала Росія. Про це пише Голос Америки.

Лідер опозиції написав, що росіяни не мають бути нацією вбивц, боягузів і мовчунів, які мовчать про воєнні дії, про обстріли російськими військами населення України, про війну, "розв’язану нашим явно збожеволілим царьком".

Навальний закликає росіян мітингувати та боротися, щоб зупинити війну в Україні

Олексій Навальний, фото АР

Тому він закликав народ виходити на вулиці та боротися за мир, а поки можна пишатися лише 6842 громадянами, яких затримали за мітинги проти війни, додав він.

"Путін — це не Росія. Чекати не можна ні дня. Де б ви не були. В Росії, Білорусі чи на іншому боці планети. Виходьте на головну площу вашого міста кожного буднього дня о 19:00 і 14:00 у вихідні дні і святкові... ми повинні, стиснувши зуби і поборовши страх, виходити і вимагати припинення війни. Кожного заарештованого повинні замінити двоє, які прийдуть. Якщо — для припинення війни ми повинні забити собою в'язниці і автозаки, ми заб’ємо собою в'язниці і автозаки. Все має ціну і зараз, навесні 2022 року, цю ціну повинні платити ми. Більше нема кому. Нумо боротися проти війни", — написав він.

Як повідомляв портал, відомі компанії оголосили Росії бізнес-ізоляцію. Станом на 2 березня більш як дев'яносто відомих у світі компаній відмовились працювати на території РФ чи доставляти в цю країну, власну продукцію та сервіси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини