Головна Новини Світ Росія Навальний повертається в Росію — відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний повертається в Росію — відома дата

Шанувальники Навального вже збираються зустрічати політика в аеропорту

13 січня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який у серпні був отруєний інгібітором холінестерази, повертається в Росію. Про подію політик розповів через особисті акаунти в соцмережах.

Навальний повертається в Росію — відома дата

Навальний збирається покинути "Шаріте". Фото: ukrreporter.com.ua

Приїзд на батьківщину у Навального запланований на 17 січня 2021 року. Опозиціонер збирається скористатися послугами авіакомпанії "Перемога", що належить "Аерофлоту".

Перш ніж зізнатися, що дозрів до приїзду в Росію, Навальний розповів, які вправи йому довелося робити, щоб відновитися після отруєння.

"Питання "повертатися чи ні" переді мною не стояло ніколи. Просто тому, що я не виїжджав. Я опинився в Німеччині, приїхавши в неї в реанімаційній коробці, з однієї причини: мене намагалися вбити. Я вижив", — написав опозиціонер в своєму Instagram.

На думку політика, президент РФ Володимир Путін, що вже висловлювався про отруєння Навального, зараз обурюється і "велить своїм слугам зробити все, щоб я не повернувся".

Втім, це Олексія Навального не лякає.

"Але що вони там роблять мені не дуже цікаво. Росія — моя країна, Москва — моє місто, я за ними сумую", — підкреслив він.

Нагадаємо, що в німецькій клініці "Шаріте" Навальний перебував на лікуванні з 22 серпня. Перед цим опозиціонер впав у кому, лікарям довелося його інтубувати і підключити до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Через 17 днів політику стало краще і він прийшов до тями.

Вважається, що Олексія Навального отруїли однією з версій препарату "Новачок", який розроблений російськими спецслужбами.

Також "Коментарі" повідомляли, що за час перебування в Шаріте Навальний зустрівся з Ангелою Меркель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини