Головна Новини Світ Росія Путін вперше висловився про отруєння Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше висловився про отруєння Навального

Президент Росії вважає, що з питання отруєння Навального активізувалися іноземні спецслужби

17 грудня 2020, 12:31
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін на традиційній щорічній прес-конференції заявив, що іноземні спецслужби знову активізувалися, щоб дискредитувати Росію в питанні з відомим опозиціонером Олексієм Навальним.

Путін вперше висловився про отруєння Навального

"Це легалізація матеріалів американських спецслужб. Ось цей пацієнт в берлінській клініці користується підтримкою американських спецслужб. Але це не означає, що його труїти потрібно, кому він потрібен-то ", — заявив Путін.

Раніше російський опозиційний лідер заявляв , що подасть до суду на Дмитра Пєскова через його слів про те, що Навальний міг працювати з фахівцями ЦРУ, а також зажадав докази того, про що заявив Пєсков. Відомо, що своє припущення щодо Навального прес-секретар Путіна висловив 1 жовтня коментуючи заяву спікера Держдуми В'ячеслава Володіна, який назвав ситуацію з отруєнням Навального зрежисована західними спецслужбами. Пізніше глава російського МЗС Сергій Лавров заявив, що Навального могли отруїти "Новачком" вже в Німеччині або на борту авіасудна, яким його евакуювали з Омська в Берлін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини