Головна Новини Світ Росія Навіщо росіяни принесли тіло жінки до будівлі міськвиконкому
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо росіяни принесли тіло жінки до будівлі міськвиконкому

Тіло жінки таки відвезли в морг

1 листопада 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

В Краснодарському краї чоловіки вирішили принести тіло покійниці до будівлі міського виконавчого комітету Тімашевська, бо в них вимагали значну суму за транспортування трупа й прийом в місцевий морг. Про це повідомляє УНІАН.

Навіщо росіяни принесли тіло жінки до будівлі міськвиконкому

Чоловік обурився цінами на ритуальні послуги, фото з відкритих джерел

Відомо, що росіяни таким чином висловили свій протест проти сум за транспортування тіл покійників до моргу. Тому вони вирішили принести тіло до адміністрації, щоб чиновники допомогли перевезти труп до моргу.

За прийом тіла та його транспортування працівники місцевого моргу в родича померлої вимагали 7 тисяч рублів, така ціна встановлена на послуги для мешканців міста. Повідомляється, що тіло жінки принесли на ношах. Ініціатором вчинку став власник ритуальної фірми Роман, в якого померла тітка.

Також відомо, що в моргах Краснодару та Червоноармійського району приймати тіло родичам відмовили. Біля мерії родичів з ношами зустрів помічник адміністрації та пообіцяв вирішити проблему.

Після того, які тіло занесли усередину будівлі, чиновник викликав поліцію. У супроводі офіцерів морг все ж таки прийняв тіло, і похорон відбувся. В Романа через хвилювання стався серцевий напад, його забрала "швидка". Чоловік так і не зміг провести в останню путь тітку.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Львівській області виявили труп чоловіка у ставку. Інцидент стався в селі Мала Вільшанка, що в Золочівському районі. Повідомляється, що у ставку місцеві виявили бездиханне тіло чоловіка.

Також ми писали, що підліток після вбивства виклав фото трупів у соцмережі. Американський школяр з півдня країни застрелив усю свою сім'ю, написав про це на своїй сторінці в мережі, ще й додав фотографії своїх убитих родичів. Коли до нього прийшли поліцейські, він вистрілив у себе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини