Головна Новини Світ Росія Навіть прихильники Путіна за мир: скільки росіян хоче закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіть прихильники Путіна за мир: скільки росіян хоче закінчення війни

Росіяни підтримують закінчення війни та закликають уряд зосередитись на внутрішніх проблемах Росії.

сьогодні, 11:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Більшість росіян висловились про необхідність закінчення війни в Україні. Громадяни РФ наполягають на відновленні відносин з Заходом та хочуть, щоб російський уряд зосередив свою діяльність на внутрішніх проблемах Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати дослідницького проєкту "Хроніки".

Навіть прихильники Путіна за мир: скільки росіян хоче закінчення війни

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування проєкту "Хроніки", 61% росіян, які схвалюють діяльність російського диктатора Володимира Путіна, підтримують закінчення війни в Україні через укладання мирного договору, який припускає взаємні поступки. Серед тих громадян РФ, які не підтримують політику Путіна закінчення війни хочуть ще більше – 79%. Загалом, 63% росіян хотіли б мирної угоди до кінця року.

83% росіян прихильних до Путіна вважають, що Росія має зосередитись на вирішенні економічних та внутрішніх соціальних проблем. Крім того, 43% з них хочуть відновити співпрацю з країнами Заходу. Серед тих, хто не схвалює діяльність Путіна, 90% за відновлення співпраці з Заходом та 92% за розв'язання внутрішніх проблем.

Натомість посилення мобілізації в Росії підтримує 25% прихильників очільника Кремля, а серед тих хто не підтримує Путіна цей показник – 13%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування, яке показало скільки росіян підтримує початок мирних переговорів щодо закінчення війни. Крім того, кожен третій росіянин погоджується з умовою, що війна в Україні має завершитись деокупацією українських територій.

Також "Коментарі" писали про те, що у росіян змінюється думка щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини