Головна Новини Світ Росія Названі вимоги Путіна, які він хоче продавити на переговорах щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі вимоги Путіна, які він хоче продавити на переговорах щодо України

Російський диктатор Володимир Путін хоче вести переговори щодо припинення війни не з Україною, а із США та Європою, сказав в інтерв’ю Главреду генерал Микола Маломуж. При цьому він вже має список вимог

17 травня 2024, 18:37 comments7082
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін хотів би домовитися про мир в Україні на своїх умовах. При цьому переговори він хоче вести не з Києвом, а із Європою та Сполученими Штатами, говорить колишній голова Служби зовнішньої розвідки, генерал армії Микола Маломуж.

Названі вимоги Путіна, які він хоче продавити на переговорах щодо України

Володимир Путін

За його словами, насправді, умови кремлівського диктатора щодо миру є загальновідомими. Зокрема, він хоче, щоб країни колишнього СНД були зоною впливу Росії. Окрім того, серед умов є збереження впливу на східний блок Європейського Союзу.

Щодо питання України, то за словами Маломужа, Путін буде наполягати, щоб всі захоплені території залишилися під контролем РФ. Окрім того, кремлівський диктатор хоче, щоб була створена так звана "санітарна зона". Про неї він раніше вже говорив і заявляв, що вона потрібна для того, щоб убезпечити російській території. Також, додає генерал, російський диктатор вимагатиме і того, щоб Україну не приймати в НАТО.

Втім, як підкреслює Маломуж, західний світ не сприймає вимоги Путіна, а щоб вплинути на світових лідерів у кремлівського диктатора лишився тільки один механізм – ядерний шантаж.

Окрім того, додає експерт, російський диктатор також використовує ядерний шантаж для того, щоб змусити західних лідерів припинити підтримувати Україну.

При цьому, на думку генерала, у Путіна можуть скоро виникнути проблеми, в тому числі і з людьми, для забезпечення війни, і він це прекрасно розуміє. Разом з тим, нарощування західної допомоги може не тільки стабілізувати фронт, а і привести до того, що Сили оборони почнуть звільняти окуповані території.

"Усе це Путін намагається зупинити ядерним шантажем",
- підкреслив Маломуж і додав, що кремлівському диктатору дуже не хочеться, щоб Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, Storm Shadow, винищувачі F-16 чи керовані авіаційні бомби США.

На думку генерала Путін розуміє, що РФ стратегічно програє і тому намагається зробити все для того, щоб залишити за собою всі ті території, які захопив в Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про фактори, які можуть вказувати на те, що між Україною та РФ готують переговори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини