Головна Новини Світ Росія Не спимо і тримаємо рот відкритим: путіністка розповіла, що робити росіянам під час атаки на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

Не спимо і тримаємо рот відкритим: путіністка розповіла, що робити росіянам під час атаки на Москву

Лера Кудрявцева попереджає росіян бути на чеку, на випадок атаки на Москву

27 серпня 2023, 23:25
Поділіться публікацією:

За твердженням путіністки, любительки вбивств і смертей  українських громадян, російської телеведучої  Лери Кудрявцевої  є кілька практичних порад для випадку,  коли російську столицю знову  будуть бомбити. Ці поради   путіністка оприлюднила  на власному телеграм-каналі.

 Не спимо і тримаємо рот відкритим: путіністка розповіла, що робити росіянам під час атаки на Москву

Лера Кудрявцева (фото з відкритих джерел)

При цьому,  ця добірка  так званих практичних рекомендацій, коли  можливе  бомбардування має назву  "Про всяк випадок".

Як радить сама Лера Кудрявцева, не потрібно  відпочивати головою до вікон,  ще відкривати рот, аби був  меншим тиск на барабанні перетинки.  Те, що радить  російська пропагандистка дуже схоже на  рекомендації   громадянам мирної України, що активно  поширювали представники  служб порятунку в перші дні атак РФ на Україну.

Зараз  "хороші росіяни"  мають можливості  протестувати всі  жахи та небезпеку  війни на собі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська телеведуча, яка підтримує війну проти України, вважає себе ворогом ЗеленськогоЗа словами російської  телеведучої  Лєри Кудрявцевої – вона  відтепер ворог українського президента  Володимира Зеленського. Під час ефіру на  шоу "Нові російські сенсації"  телезірка повідомила, що до 2014 року Зеленський "стріляв їй очима",  проте вона ніяк не відреагувала на його  знаки уваги. 

При цьому,  ці спогади  телеведуча  видала, маючи такий  вираз  обличчя та інтонацію, що можливо було  припустити,   що Кудрявцева  жалкує про те, що в свій час  не оцінила  майбутнього президента України. При цьому, Кудрявцева відразу  підтримала  повномасштабну війну в Україні. Телеведуча каже, що вона – патріотка своєї країни  та розповідає, що вона ніколи і не уявляла, що виїде кудись з Росії.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини