Головна Новини Світ Росія "Не терпить старіння": відомий російський співак офіційно пішов зі сцени
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не терпить старіння": відомий російський співак офіційно пішов зі сцени

Валерій Леонтьєв довгий час не з'являвся на публіці

20 березня 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

Російська   знаменитість Валерій Леонтьєв  прийняв рішення  залишити  сцену. Про це 19 березня, в день народження  співака, заявив  його концертний директор. 

"Не терпить старіння": відомий російський співак офіційно пішов зі сцени

Валерій Леонтьєв (фото з відкритих джерел)

Він  пояснив, що це рішення було прийняте вже давно, але зараз  просто потрібно  поставити всі крапки над "і" для прихильників. 

"Валерій Якович давно вже покинув сцену, просто зараз оголосив про це офіційно. Але ми вже давно не даємо концертів і не знімаємося в жодних програмах через те, що йому вже 75 років", — повідомив  концертний директор.

Сам Леонтьєв  також дав  коментар щодо свого завершення кар'єри на великій  сцені. 

"Жанр, на який я поклав півстоліття, не терпить старіння. Я зробив 2019 року, на своє 70-річчя, шоу в Москві, в Кремлі, у Пітері в "Жовтневому" і пішов без вибивання грошей із публіки на прощальних турах. Без соплів і сліз. Я хочу тільки подякувати тим людям, які вітають мене сьогодні в Інтернеті, і все", — повідомила знаменитість. 

При цьому,  Леонтьєв   таки останній раз співав на своєму концерті  в Дубаї на початку цього року. Але потім  пішли чутки, що його наступні  концерти скасовуються. 

Також співак  ніколи не коментував   війну РФ  стосовно України. Подейкують, що  артист  поїхав з країни-агресорки  та живе в Сполучених Штатах. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор через проблеми зі здоров'ям йде зі сцени. Російський артист  Федір Добронравов, який теж підтримує криваве вторгнення Росії на територію  України, скасував всі свої вистави майже на рік часу, аж до січня 2025-го. Як  інформують російські ЗМІ,  Добронравову потрібна  довга реабілітація після операційного втручання, без якого він міг би бути інвалідом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини