Головна Новини Світ Росія Не заважайте окупантам воювати – вони самі себе відбомблять та зруйнують, - Кох
commentss НОВИНИ Всі новини

Не заважайте окупантам воювати – вони самі себе відбомблять та зруйнують, - Кох

Політик на прикладі демонструє недолугість російського війська і путінських марень

23 квітня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:

На другий рік війни на фронті все як і раніше: у Бахмуті росіяни повільно просуваються вперед, а на решті напрямків, попри епізодичні спалахи активності з обох сторін, жодних змін у лінії фронту немає. Так описує ситуацію російський державний та політичний діяч, економіст та письменник Альфред Кох, пишуть "Коментарі".

Не заважайте окупантам воювати – вони самі себе відбомблять та зруйнують, - Кох

В армії РФ при теперішньому керівництві є шанс розвалитися ще до середини червня

Колишній високопоставлений член путінського режиму, а згодом – опальний політик переконаний, що Путін разом зі своїм режимом самі себе знищать. І як приклад наводить одну з останніх подій в Бєлгороді.

"Воістину: не треба заважати Путіну воювати! Він сам собі влаштує такий менеджмент, таке логістичне пекло, що в сутичці зі своїми власними фобіями та комплексами програє війну без жодного втручання сторонніх сил", — пише у своєму блозі Кох.

Як іронізує політик, виявляється на Бєлгород помилково впала не одна, а дві бомби. І якщо перша вибухнула, то друга – ні.

"Розумієте? Смішно припускати, що в однієї бомби підривник був увімкнений, а в іншої — вимкнений, правильно? Напевно, він був включений в обох бомб. Але в другої бомби він не спрацював. Тобто, доки не знайшлася друга бомба, ступінь розкладання російської армії ми ще навіть не в змозі були до кінця оцінити!" — висловлює відверте нерозуміння фаховості російських військових.

Викликає й абсурдність дій той факт, що завантажені величезними бомбами літаки летять просто над містом, а не облітають його.

"І ці криворукі збираються продовжувати війну? Ок! Не заважайте їм! Вони самі на себе відбомбять, самі себе зруйнують, самі на себе напишуть донос і самі себе сховають за ґрати. Судячи з повідомлень з Росії, донесення у аборигенів перетворилося на різновид хобі", — не без сарказму заявляє Кох.

Політик радить українцям і ЗСУ просто відійти вбік і запастися попкорном. І вже зовсім глумливо дає пораду Валерію Залужному.

"Я ось що думаю: не треба Залужному поспішати з наступом. Ой, не треба. До літа ці чорти самі себе доведуть до ручки. Ось тоді й треба буде лише трохи підштовхнути цей віз — і він сам розвалиться, — пише Кох. — Якраз до середини червня і почати наступ. Тоді ЗСУ як ніж у олію увійдуть у розташування путінського війська, яке на той час буде вже повністю змарноване путінськими новаціями в галузі військової та економічної науки".

Читайте також на порталі "Коментарі" — рашисти влаштували між собою перестрілку: Є жертви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини