Головна Новини Світ Росія Не змогла зв'язати слів до купи: співачка з України осоромилася на сцені в РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не змогла зв'язати слів до купи: співачка з України осоромилася на сцені в РФ (ВІДЕО)

У Мережі пишуть, що Анна Асті найкраще вміє промовляти заздалегідь завчений текст.

14 травня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  ANNA ASTI, яка  народилась в  Черкасах,  проте  переїхала працювати до  РФ, зганьбилась в терористичній Росії, що продовжує  війну в мирній  Україні.

   Не змогла зв'язати слів до купи: співачка з України осоромилася на сцені в РФ (ВІДЕО)

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє  пропагандистський телеграм-канал Светский хроник, співачка  піднялась на сцену, щоб отримати якусь нагороду. Опухла Асті намагалась кілька разів  вимовити

"Не буду сказати, не буду говорити, що сказав, соррі, я трохи офігела", — намагалась вимовити кілька слів  Анна Асті.

Пропагандистський ресурс  висміяв зрадницю. "Чому вона тверезо розмовляє гірше, ніж ваш адмін з похмілля", — намагалися  пожартувати в Телеграм.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачку з України освистали глядачі під час концерту в РФ, вона залишила зал. Колишня українка, а тепер російська виконавиця  ANNA ASTI, яка сама виросла в місті  Черкаси,  проте перебралась  працювати до країни-окупантки, повернулась на сцену після її "скасування" через участь в "голій" вечірці Насті Івлєєвої. 

Як інформують пропагандистські ЗМІ, у Волгограді концерт  співачки глядачам не сподобався. В залі зібралось тисячі людей,  проте відразу посеред концерту вони почали  залишати  зал, бо співачка  увесь час бігала переодягатись, через кожні  кілка пісень.

Також "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії. Виконавиця з України  Анна Асті після  того, як почалась війна, продовжує  жити і  співати в РФ. Колишня українка  постійно  бере участь в російських  музичних заходах,  виборює собі номінації в музичних преміях.

Нещодавно співачка   отримала в РФ  нагороду "Найкраща співачка року", ще вона удостоєна  нагород "Прорив року" і "Пісня року".  Колишня мешканка Черкас була дуже рада своїм пісенним перемогам в кількох номінаціях,  тому просто на сцені висловилась,  що "не дарма" співала для жителів РФ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини