Головна Новини Світ Росія Небензя цинічно сказав, коли на Заході почнуть голосно говорити про переговори та заморожування війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Небензя цинічно сказав, коли на Заході почнуть голосно говорити про переговори та заморожування війни

У РФ вважають, що вже незабаром на Заході почнуть обговорювати питання заморозки війни в Україні

5 липня 2024, 14:26 comments1096
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін перебуває в контактах з лідерами країн, які дотримуються альтернативної Заходу позиції щодо війни в Україні, заявив заступник глави МЗС країни-агресора Сергій Рябков.

Небензя цинічно сказав, коли на Заході почнуть голосно говорити про переговори та заморожування війни

Василь Небензя

При цьому росЗМІ звертають увагу на те, що до Москви прибув прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який має намір обговорити з Путіним питання щодо врегулювання "української кризи".

Раніше Рябков сказав, що Росія вітає всі спроби зробити внесок у врегулювання конфлікту з Україною і готова вести переговори з цієї теми.

Водночас постійний представник терористичної Росії при Організації Об'єднаних Націй Василь Небензя заявив, що Захід не має наміру серйозно говорити про мирне врегулювання конфлікту в Україні. Він як завжди цинічно заявив, що ситуація в зоні "спецоперації" незабаром змінить їхню позицію. На його думку, чим гіршою буде ситуація для Заходу, тим голосніше звучатимуть заклики про необхідність переговорів, припинення вогню або заморожування конфлікту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Віктор Орбан прибув до Кремля на зустріч із Путіним. При цьому відомо, що він приїхав до Росії не як представник Європейського Союзу. У Верховній Раді таку поведінку прем'єра Угорщини назвали васальською і зазначили, що він поїхав до сюзерена, щоб прозвітувати про свій візит до України та отримати нові вказівки від Путіна.

Окрім того, останнім часом активно обговорюють так званий мирний план РФ щодо встановлення миру в Україні. Кремлівський диктатор заявив, що домовленості можна розробити на підставі стамбульського договору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини