Головна Новини Світ Росія Небензя в Раді безпеки ООН порадив Заходу готуватися «до беззастережної капітуляції» України
commentss НОВИНИ Всі новини

Небензя в Раді безпеки ООН порадив Заходу готуватися «до беззастережної капітуляції» України

Постпред РФ у Раді безпеки ООН Василь Небензя під час свого виступу наговорив купу нісенітниць про війну в Україні та заявив, що РФ обговорюватиме лише «беззастережну капітуляцію» України

11 квітня 2024, 21:48 comments9742
Поділіться публікацією:

Постпред Росії Василь Небензя озвучив у Раді безпеки ООН купу нісенітниць щодо ситуації в Україні. Зокрема, він вигадав те, що протягом останнього часу місцеві жителі у Харкові, Одесі, Миколаєві, Дніпрі та інших містах та регіонах України "почали активно ділитися" з російськими військовими координатами військових складів ЗСУ та місць зосередження військових резервів.

Небензя в Раді безпеки ООН порадив Заходу готуватися «до беззастережної капітуляції» України

Василь Небензя

Як цинічно заявив Небензя, це "наочно демонструє реальне ставлення мирного населення до того, що відбувається". Насправді, в Україні чекають програшу Росії і всім серцем ненавидять агресора, особливо після кожної його атаки щодо цивільної та критичної інфраструктури.

Крім того, Небензя заявив, що західна зброя нібито ніяк не допомогла Україні здійснити перелом на фронті, там нібито повністю володіє ситуацією країна-агресор. Він заявив, що цю ситуацію не змінять нові пакети західної допомоги.

Більше того, Небензя у хамській манері заявив, що Росія готова обговорювати виключно беззастережну капітуляцію України.

"Дуже скоро єдиною темою для будь-яких переговорів та міжнародних зустрічей щодо України буде беззастережна капітуляція київського режиму. Раджу всім вам заздалегідь підготуватися до цього"
, — заявив Небензя.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський виступив категорично проти різноманітних ідей про заморожування війни в Україні. За його словами, диктатор Володимир Путін не зупиниться та прийде з війною знову.

При цьому радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна готова обговорювати виключно "формулу миру" Зеленського, згідно з якою Росія має забратися з усіх українських територій та виплатити Україні величезні репарації за завдану шкоду.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини