Головна Новини Світ Росія Ненавидів Україну: у Росії помер активний прибічник режиму Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Ненавидів Україну: у Росії помер активний прибічник режиму Кремля

Юрій Соломін не раз згадував Україну і підтримував військовий напад Росії

11 січня 2024, 23:25 comments1836
Поділіться публікацією:

В  терористичній РФ пішов з життя відомий російський актор і режисер Юрій Соломін.  Тривалий   час він намагавсь  боротись з  наслідками  інсульту.

Ненавидів Україну: у Росії помер активний прибічник режиму Кремля

Юрій Соломін (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  пропагандистське  видання Стархіт, Юрія  Соломіна  було  госпіталізовано  до лікарні ще  осінню минулого  року. В той час актору   діагностували інсульт. Кілька місяців з лікарні повідомляли різні новини —  артисту  було то краще, то хвороба брала верх.

9 січня  його  привезли з лікарні. Але вдома стан артиста знову погіршився. Попередній  діагноз: ниркова недостатність, яка розвинулась на  фоні  ускладнень від інсульту.

Юрій Соломін  був відомий, як  завзятий  українофоб  і висловлював підтримку  нападу РФ на Україну.  

"Я дуже переживаю, бачачи, яку потворність і неподобство творить українське керівництво... Я жахнувся з того, що Київ кидає воювати беззахисних людей похилого віку, багато з яких здаються в полон", — казав він.

Після анексії Криму, відповідаючи на питання  видання "Гордон",  Юрій Соломін  сказав, що  Україна  не повинна  мати претензій. "Ми ж не пред'являємо претензій, що Харків колись був російським і навіть вважався столицею Росії, значить, тепер він — наш (з 1919 по 1934 рік Харків був столицею УРСР, не Росії — ред.). Просто там росіян більше. Але ніхто не говорить: "віддайте нам Харків", — говорив російський артист.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер лікар, який обіцяв довголіття Путіну Провідний  російський геронтолог, засновник Інституту біорегуляції та геронтології, академік РАН Володимир Хавінсон пішов з життя, маючи  77 років. Саме цей російський академік в  2017 році наобіцяв господарю Кремля  Путіну “мінімум 20 років” активного життя. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Динара

14 січня 2024, 15:10

Соломин- видимо- никогда не был хорошим человеком.. Я не особо верю в его маразм. Думаю- желание выслужиться перед путинским режимом сподвигло его на ужасные антиукраинские заявления, которые он сделал в конце своей жизни.Он всегда был сервилен и лоялен к любой власти.


Новини