Головна Новини Світ Росія Нерухомість та розкішні авто: що ділитиме при розлученні відома співачка з РФ та бізнесмен
commentss НОВИНИ Всі новини

Нерухомість та розкішні авто: що ділитиме при розлученні відома співачка з РФ та бізнесмен

За чутками, причина розлучення Алсу і Яна Абрамова - зради чоловіка.

29 травня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Російському зірковому  подружжю — Алсу і Яну Абрамову, які зібралися  розлучатись, не беручи до уваги  поважний  термін шлюбу, є що ділити.

Нерухомість та розкішні авто: що ділитиме при розлученні відома співачка з РФ та бізнесмен

Алсу і Ян Абрамов (фото з відкритих джерел)

За  інформацією пропагандистських  видань,  в співачки і її чоловіка  — чималий  перелік нерухомості, зокрема, на території  окупованого Криму. Повідомляють, що віллу на українському узбережжі з особистим пляжем та  всілякими розвагами, виконавиці  купив, як подарунок, батько, аби  онуки мали можливість відпочити в комфортних умовах. Вілла знаходиться в селищі Орлівка неподалік  Севастополя.

Ще Абрамов і Алсу  побудували розкішний чотириповерховий будинок на Рубльовці в  населеному пункті Усово. Саме тут  знаходилось   сімейне гніздо — Алсу  часто показувала колони, ліпнину, скульптури, меблі на замовлення, басейн і вид на сосновий ліс. Площа  котеджу-  майже  три тисячі квадратних метрів.

Перед  заміжжям  співачка отримала фешенебельну квартиру в Лондоні (там вона здобувала освіту, - прим. ред.), що знаходиться поруч зі стадіоном Lord's Cricket Ground на вулиці Сент-Джон-Вуд — там  відбуваються  важливі матчі з крикету. Щодо власних автомобілів, то  співачка є  власницею особистого "Майбаха", проте це очевидно не одна машина в родині.

При цьому, вілла, яка можливо належить Алсу, вже виставлена на продаж. Називають її ціну – майже  9 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в РФ розлучається найміцніша зіркова параВідома в РФ  співачка Алсу, що була в шлюбі з бізнесменом Яном Абрамовим 18 років, стала ініціаторкою  розлучення їх подружніх стосунків. Як  інформують  пропагандистські телеграм-канали, співачка особисто оформила заяву в одному  із судів  російської столиці. "Заява надійшла до 418-ї світової дільниці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини