Головна Новини Світ Росія Невідомі спалили кілька електропідстанцій на головній залізничній гілці Росії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомі спалили кілька електропідстанцій на головній залізничній гілці Росії (ФОТО)

Транссибірська магістраль - це головна та найважливіша залізнична "артерія" Росії

7 грудня 2022, 15:33 comments7510
Поділіться публікацією:

Біля Красноярська, на одній дуже важливій залізничній лінії Росії невідомі спалили кілька електропідстанцій. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram Управління Стратегічних комунікацій ЗСУ.

 Невідомі спалили кілька електропідстанцій на головній залізничній гілці Росії (ФОТО)

Пожежа на електропідстанціях Росії (фото з відкритих джерел)

"За попередньою інформацією, поблизу Красноярська на транссибірській магістралі невідомі спалили кілька розподільчих щитків сигнальної та блокуючої систем автоматики", — повідомили у Страткомі та додали, що інформація додатково уточнюється.

У відомстві пояснили, що  Транссибірська магістраль — головна та дуже важлива залізнична "артерія" Росії. Вона з'єднує Європейську частину Росії з Сибіром та Далеким Сходом.

 Невідомі спалили кілька електропідстанцій на головній залізничній гілці Росії (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія замовила сотні безпілотників і ракет. Росія замовила в Ірану нову партію озброєння, зокрема сотні балістичних ракет та безпілотників. Зазначається, що уряд у Москві хоче протидіяти гострому дефіциту військових постачань. Задіяно кілька сотень снарядів та сотні безпілотників. Варто зазначити, що начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що станом на початок грудня 2022 року Іран так і не поставив Росії жодної балістичної ракети. У американських ЗМІ з'явилися дані, що окупанти почали обстрілювати Україну ракетами, які виготовили влітку 2022 року.

Також "Коментарі" писали про великий наступ Росії навесні. На сьогоднішній день немає навіть передумов для мирного врегулювання війни в Україні, тож західні союзники мають продовжувати постачати Україні зброю. До того ж, вже зараз стає очевидним, що взимку обидві сторони прагнутимуть перегрупувати та переозброїти свої сили.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини