Головна Новини Світ Росія Незвичайний подарунок від Путіна, який з тріском провалився
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайний подарунок від Путіна, який з тріском провалився

Президент Росії Володимир Путін подарував персні президентам країн СНД. Проте не всі лідери їх можуть носити, в чому причина?

27 грудня 2022, 19:05 comments5078
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На неформальному саміті Співдружності Незалежних Держав у Санкт-Петербурзі президент Росії Володимир Путін подарував лідерам персні, зроблені з жовтого та білого золота. На кожному з перснів є напис "З новим роком" російською та емблема СНД. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського політичного діяча Антона Геращенка.

Незвичайний подарунок від Путіна, який з тріском провалився

Незвичайний подарунок від Путіна для лідерів країн СНД. Зображення з відкритих джерел

26-27 грудня в Санкт-Петербурзі пройшов неформальний саміт Співдружності Незалежних Держав, організації, яка об'єднує більшість колишніх республік Радянського Союзу. Україна покинула організацію в 2018 році, через напад Росії в 2014 році.

З цієї нагоди Путін подарував перстень присутнім на зустрічі президентам, серед яких були лідери Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Азербайджану, Білорусі, Узбекистану, Туркменістану та Вірменії. Проте тільки один президент публічно одягнув перстень – Олександр Лукашенко.

Таким чином Путін віддав вісім перснів, а дев’ятий лишив собі. ЗМІ одразу ж порівняли такий крок лідера Кремля зі злом з книг Толкіна. Там злий персонаж, на ім'я Саурон за допомогою перснів підкорив інших королів та лідерів Середзем’я.

Незвичайний подарунок від Путіна, який з тріском провалився - фото 2

Проте, вчинок Путіна поставив у незручне становище лідерів мусульманських країн. Адже іслам забороняє носити чоловікам персні з золота.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін натякнув про союзників СНД, які не підтримують Росію.

Також "Коментарі" писали про слова російського політолога, який зазначив, що президента Росії "кінець уже видно", адже Путін постійно користується послугами західних медиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини