Головна Новини Світ Росія Нічна атака БПЛА в Росії: кремлівські пропагандисти в істериці від масштабів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака БПЛА в Росії: кремлівські пропагандисти в істериці від масштабів

Два літаки на російському аеродромі Іл-76 РФ були знищені, а ще 4 – отримали пошкодження

30 серпня 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

Нічна атака безпілотників на російські міста стала найбільшою з початку війни. Відтак вибухи пролунали у шести російських регіонах та у тимчасово окупованому Севастополі. Загалом було зареєстровано щонайменше 12 ударів безпілотників.

Нічна атака БПЛА в Росії: кремлівські пропагандисти в істериці від масштабів

Атака БПЛА на Росію (фото з відкритих джерел)

Масова атака дронів добряче перелякала росіян. Тож вони скасували усі рейси в Пскові, Брянську, Підмосков’ї, а також Калузької, Орловської та Рязанської областях. Про це пише "Верстка".

У повідомленні йдеться, що спочатку атакували Псковську область. В результаті почалася пожежа, а потім стало відомо, що аеродромі було пошкоджено чотири військово-транспортні літаки Іл-76. Також повідомили про пожежу у військовій частині 64044. Саме там базується друга бригада спецназу ГРУ.

Як повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз, за ніч трапилося три атаки БПЛА. Два з них намагалися атакувати телевежу.

За даними Міноборони, в Калузькій області о другій годині ночі були збиті безпілотники. Один із них впав у порожній резервуар для зберігання нафтопродуктів, в результаті почалася пожежа.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росію масовано атакували БПЛАНіч 30 серпня була неспокійною для росіян у різних регіонах. Російська влада традиційно зберігала мовчання, але в місцевих пабліках активно почали з'являтися фото та відео наслідків вибухів. Зокрема, повідомлялося про вибухи у Тульській та Брянській областях, у московських аеропортах запровадили план "Килим". Паралельно виникла сильна пожежа на аеродромі в Пскові. 

Виходячи з тієї інформації, яка є в мережі, у Брянську два безпілотники намагалися атакувати нафтобазу "Дружба", їх нібито збили. Мер Москви Сергій Собянін заявив, що ППО збила один безпілотник у Рузькому районі Московської області.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини