Головна Новини Світ Росія Нова ціль "СВО": Шойгу зробив чергову заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова ціль "СВО": Шойгу зробив чергову заяву про війну в Україні

Шойгу назвав звільнення російських окупантів із полону пріоритетним завданням

15 серпня 2023, 15:30
Поділіться публікацією:

Під час XI Московської конференції з міжнародної безпеки російський міністр оборони Сергій Шойгу заявив, що нова ціль так званої "СВО" -  "звільнення військовослужбовців РФ з українського полону". Але, мабуть, у Кремлі забули, що саме їх "СВО" стала причиною того, що росіяни масово почали потрапляти у полон. Нову заяву російського міністра цитують росЗМІ.

Нова ціль "СВО": Шойгу зробив чергову заяву про війну в Україні

Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

У своєму виступі Шойгу заявив, що пріоритетним завданням є звільнення з полону російських окупантів. Також він сказав, що РФ співпрацює з Міжнародним комітетом Червоного Хреста, що, за його словами допомагає шукати російських полонених.

Також він виправдався та зазначив, що ця робота "складна та делікатна" і додав, що РФ буде й далі робити необхідні кроки, щоб повернути російських окупантів на батьківщину.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  те, що Шойгу погрожує Україні "новим" озброєннямОчільник російського оборонного відомства Сергій Шойгу зробив нову неправдиву заяву. Російський міністр сказав, що нібито РФ до цього часу не застосовувала касетні боєприпаси, але таке рішення можуть переглянути.

Представники Кремлівського режиму й далі продовжують цинічно говорити неправду. Адже давно доведено, що росіяни активно використовують під час повномасштабної війни касетні боєприпаси не тільки проти Збройних сил України, але й проти мирних жителів.

 У своїй новій заяві Шойгу заявив, що Росіє нібито зовсім не застосовує таку зброю "з гуманітарних міркувань", але Кремль може передумати та переглянути своє рішення "через порушення норм гуманітарного права Києвом".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини