Головна Новини Світ Росія Нова стратегія Кремля: чому Путін заперечує можливість миру з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова стратегія Кремля: чому Путін заперечує можливість миру з Україною

Заяви Путіна є частиною стратегії Кремля щодо інформаційної відповіді на події у Курській області

13 серпня 2024, 12:51
Поділіться публікацією:

У світлі нещодавніх подій у Курській області, Володимир Путін знову заявляє про "неможливість" ведення переговорів з Україною, повторюючи звинувачення на адресу Збройних Сил України у "невибіркових ударах по мирних жителях". Ці заяви, як виявляється, є частиною більш широкої інформаційної стратегії Кремля. Про це повідомляють в Центрі протидії дезінформації. 

Нова стратегія Кремля: чому Путін заперечує можливість миру з Україною

Для чого Путін знову заговорив про «неможливість» діалогу з Україною

З огляду на висловлювання російського лідера, аналітики стверджують, що мовиться не про реальну відсутність готовності до діалогу, а про намагання виправдати власну агресивну політику та відвернути увагу від воєнних злочинів, вчинених на території України.

“Путін повторив поширювані роспропагандою дезінформаційні меседжі для дискредитації України, звинувативши ЗСУ у нібито невибіркових "ударах по мирних людях" та "створенні загрози ядерному об’єкту", тоді як саме цим займаються російські військові в Україні вже третій рік. Не свідчить про декларовану путіним "готовність москви до діалогу" і розширення росією фронту на Донеччині”, — йдеться в повідомленні.

Нова стратегія Кремля: чому Путін заперечує можливість миру з Україною - фото 2

Заяви Путіна також слугують засобом політичного тиску, як на внутрішню, так і на зовнішню аудиторію, намагаючись зміцнити свою владу серед населення Росії, додатково розпалюючи антиукраїнські настрої.

“Насправді москва не хоче переговорів і прагне продовження війни. А чергові заяви диктатора є лише виправданням, щоб ввести в оману світову спільноту та власне населення. Заяви Путіна є частиною стратегії Кремля щодо інформаційної відповіді на події у Курській області”, — пояснює Коваленко.

Раніше “Коментарі” писали, що за останніми даними видань Moscow Times та AFP, зростає загроза ракетних ударів Росії по українській столиці. Метою можуть стати ключові урядові будинки, включаючи парламент. Таким чином, російський диктатор Путін хоче помститися. Про це пише BILD



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини