Головна Новини Світ Росія Нова загроза для трьох українських областей: що відомо про нове угруповання військ РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова загроза для трьох українських областей: що відомо про нове угруповання військ РФ

У Росії створюється скелет угруповання "Північ", а далі воно буде лише "нарощувати м'язи".

16 квітня 2024, 21:58 comments3321
Поділіться публікацією:

Російські загарбники утворили нове угруповання військ "Північ", яке виконуватиме  завдання на Білгородському напрямку. Військовий аналітик  Владислав Селезньов  стверджує, що нове угруповання  нестиме загрозу для Чернігівської, Харківської та Сумської областей України.

Нова загроза для трьох українських областей: що відомо про нове угруповання військ РФ

У РФ створили нове угруповання військ (фото з відкритих джерел)

Як він продовжив,  російська армія  готується  давати відсіч  рейдам, які здійснюють на територіях  прикордонних областей РФ добровольці з РДК і Легіону "Свобода Росії". Для цього  і створюють  основу для нового угруповання, куди увійшли  війська новоствореного Ленінградського округу, інформує 24 Канал.

Селезньов  переконаний, що російське військове  угруповання  нестиме загрозу для північних територій  Харківської, а також Сумської та Чернігівської областей. Зараз створюють скелет нового угруповання, потім  воно буде лише "нарощувати м'язи".  

"Путін не відмовився від своїх планів щодо України і хоче створити додаткові ризики та загрози з півночі. Це означає, що Генштабу доведеться реагувати, посилюючи наше угруповання, яке діє на Чернігівщині, Харківщині та Сумщині", — висловивсь  військовий аналітик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія проводить інформаційну кампанію "героїзації" проти України. Головне управління розвідки (ГУР) виявило, що Росія почала масштабну інформаційну кампанію, яка полягає у "героїзації" ухилянтів. Українська розвідка вказує, що це чергове ІПСО від РФ, щоб розколоти українське суспільство. 

ГУР зафіксувало в соціальних мережах, зокрема і в ТікТок, збільшення кількості відео на яких нібито показані українські чоловіки за відпочинком за кордоном, які називають себе "ухилянтами". Такі відео швидко набирають популярність, адже схвальні та критичні коментарі під ними допомагають просувати ролики в тренди соцмереж.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини