Головна Новини Світ Росія Нові погрози Медведєва: назвав розміри "буферної зони" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові погрози Медведєва: назвав розміри "буферної зони" в Україні

Медведєв розповів, куди, на його думку, має доходити "буферна зона" в Україні.

5 вересня 2024, 15:15 comments1058
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що Росія має сотворити "буферну зону" в Україні, яка може сягати до кордону Польщі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Нові погрози Медведєва: назвав розміри "буферної зони" в Україні

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Один з головних пропагандистів Кремля, який постійно поширює дезінформацію, Дмитрій Медведєв зробив нові заяви про створення "буферної зони" над територією України.

"Нам потрібно створити буферну зону на майбутнє, щоб туди нічого не залетіло. Про її розмір можна здогадуватися, але вона має бути достатньою. Якщо вони отримають далекобійну зброю, таку як крилаті та балістичні ракети, то ця буферна зона має простягатися аж до Польщі", – сказав Медведєв.

Подібні погрози у середині червня зробив також російський диктатор Володимир Путін. За його словами, Росія розгляне можливість створення "санітарного кордону" на території України, якщо українські військові продовжать завдавати ударів по території РФ.

Поки Медведєв та Путін заявляли про необхідність створити "буферну зону" на території України, українські сили прорвали російський кордон та створили цю зону у Курській області. Як стало відомо, Україна на Курщині сформувала "буферну зону", до якої буде відкрито доступ МКЧХ, ООН та інших міжнародних організацій. Представники цих організацій зможуть там здійснювати гуманітарні заходи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про генерала Польщі Вальдемара Скшипчака, який прокоментував бої в Курській області, вказавши, що твориться ганьба для Росії, якої світ ще не бачив. За його словами, чим довше буде існувати "буферна зона" в Курській області, тим більше вона дискредитуватиме Путіна.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини