Головна Новини Світ Росія Новий рівень цинізму і божевілля: Медведєв похвалився результатами обстрілів українських міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рівень цинізму і божевілля: Медведєв похвалився результатами обстрілів українських міст

Медведєв заговорив про "результати роботи" російської армії в України

2 серпня 2023, 14:50
Поділіться публікацією:

Схоже, що колишній російський президент, намагаючись вгодити діючому режиму Кремля, сходить з розуму. У своїй останній заяві він відзначив результати роботи ЗС РФ, які мало не щодня обстрілюють мирні українські міста. Свою нову цинічну заяву Медведєв опублікував у своєму телеграмі.

Новий рівень цинізму і божевілля: Медведєв похвалився результатами обстрілів українських міст

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

У своєму дописі Медведєв відреагував на слова ймовірно українського президента, який відзначив, що ЗСУ точно б'ють по логістиці окупантів, знищуючи їх скупчення, боєприпаси та зброю.

Відтак маріонетка Кремля порадив подивитися "на результати роботи російських Збройних сил за цілями в Одесі, Дніпропетровську, Львові, Харкові, Ізмаїлі, Новомихайлівці, Іллічівську та ін". Окрім цього, він вкотре звинуватив українську владу.

"Діяч у зеленій майці сказав, що росіяни серйозно відчують результати їхньої роботи. Він би краще з'їздив і подивився на результати роботи російських Збройних сил по цілях в Одесі, Дніпропетровську, Львові, Харкові, Ізмаїлі, Новомихайлівці, Іллічівську та ін",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв назвав умову, при якій Росія застосує ядерну зброю в УкраїніКолишній президент Росії Дмитрій Медведєв вчергове пригрозив Заходу використанням ядерної зброї у разі подальших успішних дій української армії. Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що російські військові своїми діями в Україні нібито запобігають світовій війні. За словами російського політика, якщо ЗСУ при підтримці НАТО вдасться повернути території України, то Росія повинна завдати ядерного удару. Таким чином Дмитрій Медведєв закликає ворогів Росії підтримувати армію РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини