Головна Новини Світ Росія "Нью-Йорк з бомжами і сміттям": дружина Пєскова почала просувати кремлівські наративи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нью-Йорк з бомжами і сміттям": дружина Пєскова почала просувати кремлівські наративи

Фігуристка Тетяна Навка почала просувати кремлівські наративи

24 грудня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Дружина  спікера Кремля Дмитра Пєскова, це  екс-фігуристка з РФ зі скандальною  репутацією, що зіпсувала її не спортивними досягненнями, Тетяна Навка  теж внесла  свою лепту, щоб якнайдалі  просунути  кремлівські  наративи. Колишня спортсменка погодилась на інтерв’ю для кремлівських видань. Але відповіді  її  переповнені пропагандистськими тезами.

"Нью-Йорк з бомжами і сміттям": дружина Пєскова почала просувати кремлівські наративи

Тетяна Навка (фото з відкритих джерел)

В минулому, ще будучи спортсменкою,  ця  російська фігуристка вийшла заміж теж за фігуриста  і тренера  Олександра  Жуліна . Жили спортсмени  в Сполучених Штатах, в цій країні Навка  народила доньку ‒ яка там отримала американське громадянство.  Проте зараз росіянка  всіляко  паплюжить Америку, яка  в минулому  надала їй прихисток.

Мовляв,  Сполучені Штати  "зупинились  в розвитку" 30 років тому, в той час, як  держава-агресор РФ ніби "зробила великий стрибок вперед".

"Нью-Йорк абсолютно брудний, з бомжами, сміттям. Все це покрито смогом. Почуття сірості. Просто вони не розвиваються. Як були такими, як коли я в 1991 році приїхала, так і залишилися. Тільки з'явилися ще бомжі, всі ці люди незрозумілі люди, що живуть і сплять на вулицях, які тут же їдять. Туди їм і дорога", — активно намагається  продемонструвати  свою лояльність  кремлівській владі  Тетяна Навка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пєсков поскаржився, що його дочка, яка звикла до розкоші, "бідувала" у Франції. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков несподівано видав заяву, що його дочка Єлизавета, яка регулярно хизується розкішним життям та подорожами, "ніколи не була дитиною-мажором". 

В інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ головний рупор Кремля запевнив, що Ліза нібито жила "бідно, у спартанських умовах", коли навчалася у Європі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини