Головна Новини Світ Росія Один з головних пропагандистів Путіна зараз на межі смерті:що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з головних пропагандистів Путіна зараз на межі смерті:що відомо

Фанат російського диктатора активно підтримував військове вторгнення в Україну

5 січня 2023, 19:46 comments1868
Поділіться публікацією:

Відомий режисер з РФ та фанат російського диктатора, 77-річний  Микита Міхалков опинився в лікарні через простудне захворювання, пов'язане з грипом.  Російські ЗМІ інформують, що він  знаходиться у важкому стані, на межі смерті. 

Один з головних пропагандистів  Путіна  зараз на межі смерті:що відомо

Микита Міхалков, фото з відкритих джерел

Один з головних пропагандистських телеграм-каналів  Baza інформує, що в російського режисера вже встановлений  діагноз — він  захворів на коронавірус. Ще в одного з головних прихильників Путіна ніби встановили пневмонію, яка ускладнює важкий стан зіркового хворого. 

Разом  з  тим, речниця  Міхалкова стверджує, що його відправили до лікарні, бо ніби він захворів на грип. 

До цього Микита Міхалков активно підтримував масове знищення громадян України та є таким собі великим рупором путінської пропаганди.  Саме російський режисер зробив заяву з приводу того, що українська мова має бути знищена, бо  через неї  поширюється "русофобія". 

"Якщо предмети викладатимуться українською мовою – це катастрофа. Це закладена міна на всю історію", – говорив прихильник російського диктатора.

Також саме Микита Михалков  активно поширював  фейки про "біолабораторії" та міфічний "нацизм і фашизм" в нашій країні, щоб знайти хоч якісь пояснення жорстоким вбивствам  громадян України. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Брест прибули нові російські бронетранспортери: подробиці.Про це інформує "Беларускі Гаюн". За їх інформацією, на білоруську територію прибула партія  БТР-80К. Це — командирський варіант БТР-80, зі збереженим озброєнням, забезпеченням додатковим зв'язковим та штабним обладнанням, ще прибули   броньовані медичні БММ,  ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-К, що модифіковані на базі БТР-80.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини