Головна Новини Світ Росія Окремі спальні для господаря і для господині: у Путіна знайшли нову розішну яхту. Відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Окремі спальні для господаря і для господині: у Путіна знайшли нову розішну яхту. Відео

Нещодавно стало відомо про ще дві яхти Володимира Путіна - це 71-метрова Victoria і 38-метровий човен Orion

20 листопада 2023, 21:30
Поділіться публікацією:








В  господаря Кремля  Володимира Путіна  знайшли  нові дві супер-яхти, які використовують люди, що входять до його оточення. Загальна чисельність  яхт російського диктатора досягла 10.

Окремі спальні для господаря і для господині: у Путіна знайшли нову розішну яхту. Відео

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Недавно з'явилась інформація  про  нові дві яхти Путіна — це 71-метрова Victoria і 38-метровий човен Orion супроводження, говориться в розслідуванні  Досьє.

Підкреслюють, що яхта Victoria – це  своєрідний флагман Чорноморської флотилії Путіна. На початку  жовтня  супер-яхта  вийшла  з Сочі  та за два дні пришвартувалась  неподалік від верфі в Стамбулі. Потім  судно перемістилось в доки, відключило передавач (AIS) і перестало з'являтись на картах профільних сервісів.

При цьому,  знайти  супер-яхту Victoria  можливо було тільки з допомогою безпілотника. Відмінна риса корабля — велика буква V.

Після   того, як розпочався другий  президентський  термін Володимира Путіна,  одне з  суден для нього збудували на  військовому  заводі "Севмаш". Яхту Victoria почали  будувати в 2005 році. Вона була збудована за 14 років.

Далі судно  добудували на турецькій верфі aes Yachts, 24 липня 2019 року  будівництво  було завершено.  Саме ця верф також  будує  військові кораблі для блоку НАТО.

На супер-яхті  Victoria може  розміститись на борту  28 осіб, але, зазвичай  тут 11-15 осіб команди і до шести пасажирів. Вартість судна,  що вказана в митній декларації в 2019 році, — $50,1 млн.

Повідомляють, що на її борту відразу дві майстер-каюти.  Але в резиденціях  президента  РФ завжди передбачено дві окремі спальні: для господаря і для господині.

Victoria  швартується в Сочі і періодично доходить до мису Ідокопас, де  розташований палац Путіна.  Вже поруч з мисом судно вимикає AIS і пропадає з радарів.

Літом  2021 року  судно вийшов з Сочі і дійшло до Криму.  На цьому маршруті яхту супроводжує  38,5-метровий човен Orion. Він  збудований в 2009 році в італійському  місті Віареджо.

До слова,  яхту Victoria  неподалік  Сочі  побачили на фотографії  в акаунті Наталії Белугіної. Вона відома, як хореограф-постановник фестивалю "Аліна", який  кожного року   організовує Аліна Кабаєва – цивільна дружина господаря Кремля.

Наталя Белугіна — подруга  Кабаєвої, вони  час від часу  подорожують разом. За Як розповів співрозмовник "Досьє", знайомий  зі спортсменкою, Аліна  Кабаєва і її  рідні  використовують цю   яхту.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Яхти російських олігархів заарештовані в Європі


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини