Головна Новини Світ Росія Олександр Липницький, засновник групи «Звуки Му», потонув в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Липницький, засновник групи «Звуки Му», потонув в Москві

Музикант потонув під час катання на лижах

27 березня 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

Екс-учасник групи "Звуки Му" вважається загиблим, однак його тіло не знайдено. Пошуки призупинені на цей час. За версією членів сім'ї артиста музикант загинув, провалившись під лід на Москва-річці десь в Московської області. Як повідомила дружина Липницький, "ввечері Олександр поїхав з дому на машині, взявши з собою собаку. Назад музикант так і не повернувся ".

Олександр Липницький, засновник групи «Звуки Му», потонув в Москві

Олександр Липницький (фото з відкритого джерела)

Основна версія пропажі людини — несчастний̆ случай, рятувальники припускають, що артист провалився під лід і потрапив в протягом

"Потонув, катаючись на лижах по Москві-річці на Ніколіноі̆ Горе", — прокоментував ситуацію музикальний̆ критик Артеміі̆ Троіцкіі̆.

Олександру Липницький на момент зникнення було 68 років. У нього залишилися дружина Інна і син Володимир. Олександр Липницький народився в 1952 році в Москві. Він закінчив факультет журналістики МГУ, після чого з 1975 почав друкуватися в радянських виданнях і став експертом по джазу.

Нагадаємо, стало відомо про смерть популярного голлівудського актора, дворазового лауреата премії "Золотий Глобус", номінанта на "Оскар" Джорджа Сігала. Серце зірки зупинилося на 88 році життя. Трагічна звістка вчора, 23 березня, повідомила дружина актора Соня Сігал. Вона розповіла, що її чоловік помер через ускладнення, викликаних шунтуванням. Джерело повідомляє, що за свою блискучу акторську кар'єру Сігал зіграв близько сотні ролей. Найбільш відомі фільми, в яких з'являвся актор — "Кабельник", "Хто боїться Вірджинії Вульф?", А також серіали "Американський папаша", "Голдберг". Відомо, що Джордж Сігал був номінантом престижних премій "Оскар" і BAFTA, а також отримав "Золотий глобус" за роль в романтичній комедії "З шиком" (1973), перемігши в номінації "Кращий актор".

Джордж Сігал народився в 1934 році в Нью-Йорку в сім'ї євреїв російського походження. Його дебют в якості актора відбувся на сцені театру, а в 1961 році він підписав контракт з кінокомпанією "Columbia Pictures", з'явившись в декількох кінострічках початку десятиліття.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини