Головна Новини Світ Росія Опозиціонер про події в РФ: Репутація Путіна почала пробивати дно
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиціонер про події в РФ: Репутація Путіна почала пробивати дно

Російський добровольчий корпус, Легіон «Свобода Росії» та «Сибірський батальйон» розпочали бої у Курській та Білгородській області. Як зазначив російський опозиціонер Ілля Пономарьов, такі дії відобразяться на репутації диктатора Путіна

12 березня 2024, 12:47 comments1030
Поділіться публікацією:

Як зазначив Пономарьова, крім того, що РДК, Легіон "Свобода Росії" та "Сибірський батальйон" зайшли до Курської та Білгородської області в рамках спільної операції, українські війська атакували нафтобази в Орловській та Нижегородській областях. Крім того, росЗМІ повідомляють про збиття 25 дронів за ніч, у тому числі — над Московською та Ленінградською областями.

Опозиціонер про події в РФ: Репутація Путіна почала пробивати дно

Володимир Путін

"Репутація Путіна вже почала пробивати дно",
— наголосив Пономарьов.

У свою чергу військовий Кирило Сазонов зазначив, що підтримує новини щодо визвольних рейдів у Білгородській та Курській областях.

Тепер, каже військовий, РФ змушена там тримати постійно чи перекидати боєздатні частини, бо поліцію та ніжну Росгвардію ці диверсійні групи досвідчених бійців ганяють мокрими ганчірками без зусиль. Тобто противник не може використати свої боєздатні частин проти ЗСУ на інших ділянках.

"При цьому боротьба з диверсантами завжди той ще головний біль. Їх менше, але вони мобільні і можуть будь-якої миті бути де завгодно. Для захисту від них потрібно набагато більше сил",
— наголосив Сазонов у Фейсбуці.

Також, за його словами, не слід забувати і про психологічний аспект.

"Роспропаганда може скільки завгодно кричати про боротьбу з "поганими українцями", захист від НАТО та інше. Їхній глядач всю цю пропаганду звично проковтне. Але тут ніби свої. Як би росіяни. Які хочуть прогнати начальників, що зажерлися. А начальників, що зажерлися, ніде не люблять"
, — зазначив Сазонов.

При цьому військовий додав, що йому особисто хотілося б, щоб росіяни побачили війну хоча б "у легкому варіанті".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що російські диверсанти почали вести бойові дії на території РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини